Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

,,Muzikos akademijos” finalas: užtikrintai nugalėjo Eglė (papildyta 22.50 val., nuotraukos)

LNK televizijos ,,Muzikos akademijos” visos transliacijos metu žiūrovų balsais Eglė dvigubai lenkė konkurentus. Rokas užėmė ketvirtą vietą. Antra vieta, susumavus žiūrovų ir komisijos balsus, atiteko Kafkai, trečia – Atui. Iš viso balsuota 24 347 kartus.
Eglė sunkiai sulaikė džiaugsmo ašaras
Akademijos finalininkai: Atas, Kafka, Eglė, Rokas. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Akademija

Taip pat skaitykite: „Muzikos akademijos“ dalyviai prieš finalą apsižodžiavo.

Finalo eiga. Atas, Eglė, Kafka ir Rokas –  studentai, kurie žadėjo atiduoti visas jėgas per savo pasirodymus. Finalo dalyviai turėjo išnaudoti paskutinę galimybę nustebinti savo gerbėjus ir komisijos narius. Ją sudarė aštrios kritikos negailinti atlikėja Rosita Čivilytė, komplimentus žarstantis Kastytis Kerbedis, radijo ir televizijos laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis. Pastarasis neslėpė džiaugsmo studijoje išvydęs Nerijų, taip pat gyrė pirmąjį scenoje pasirodžiusį Atą.

,,Iš visų finalų dalyvių tu šiame projekte išmokai daugiausia: flirtuoti su žiūrovais, laisvai elgtis”, – komplimentus žėrė M.Stasiulis.

R.Čivilytę nustebino studento amžius. Komisijos narė buvo įsitikinusi, kad Atui gerokai daugiau negu 30 metų.

Atlikdami pirmąsias savo dainas studentai dėkojo ištikimiems gerbėjams. ,,Čia prasidėjo mano muzikos kelias, ačiū, kad palaikote mane” , – įpusėjus dainai kalbėjo Kafka. Jis surengė puikų pasirodymą ir dainavo gulėdamas su šokėjomis ant grindų. Būtent tai sužavėjo M.Stasiulį.

,,Vyras, kuris pasiguldo keturias moteris iškart, vertas dešimt balų”, – šūktelėjo radijo ir televizijos laidų vedėjas. Tiesa, Kafka atliko savo kūrybos dainą. 

Papildyta 21.58 val. M.Stasiulis išdavė paslaptį, kodėl muzikos projektus laimi vyrai. Eglė visada spinduliuoja energija ir pasitikėjimu savimi, ji taip pat labai nori laimėti. Dalyvė buvo atvira: ji džiaugtųsi, nes tai būtų pirmas kartas, kai LNK muzikos projektą laimėtų mergina.

Išgirdęs jos atliktą dainą M.Stasiulis tikino žinąs, kodėl visada tokiuose šou triumfuoja vyrai, o ne dailiosios lyties atstovai. „Švenčių metų vyrai daug geria, tad išleidžia visus pinigus, o moterys balsuoja. Tad, mielieji stipriosios lyties atstovai, mažiau vartokite alkoholio, geriau balsuokite už merginą“, – kalbėjo radijo ir televizijos laidų vedėjas.Tiesa, jis Eglę palygino su stirna, kuri nori ištrūkti į laisvę. Atsipalaiduoti linkėjo ir kiti komisijos nariai. Tą patį visi siūlė ir žavingajam Rokui. 

Papildyta 22.35 val.

Rokas: balsuokite ne už mane, balsuokit už Eglę

LNK studijoje skamba nuotaikingos studentų dainos, tačiau viena aišku: įtampos nemoka slėpti nei dalyviai, nei gerbėjai. Atlikęs paskutinę dainą Rokas neskubėjo nulipti nuo scenos. Vaikinas pareikalavo visų dėmesio ir paprašė komisijos jo gerbėjų skabučius pridėti prie Eglės.

,,Čia ne Kauno turgus, Rokai”, – taip apie pasiūlymą reagavo M.Stasiulis. Laidos vedėja Inga Jankauskaitė tikino studentą, kad taisyklių keisti negalima. Nieko nelaukdamas vaikinas kreipėsi į visus žiūrovus ir prašė balsuoti už Eglę.

Papildyta 22.50 val.

,,Muzikos akademijoje” triumfavo energingoji Eglė

Džiaugsmo ašaros pasirodė projektą laimėjusios studentės Eglės akyse. Merginai buvo per sunku atlikti savo dainą. Ji dėkojo visiems balsavusiems ir džiaugėsi laimėjusi. Tiesa, dalyvė ne tik tapo geriausia, bet ir buvo apdovanota 10 tūkstančių litų vertės prizu.

Radijo stoties ,,Lietus” klausytojai išrinko geriausią projekto dainą. Tai Rūtos atliekamas kūrinys ,,Tai tiesa”. Mergina neslėpė džiaugsmo ir vardino ,,Muzikos akademijos” pliusus. ,,Išmokau būti kantresnė, drąsesnė, nors tai atėmė man daug nervų”, – atvirai pasakojo studentė.

Radijo klausytojai taip pat išrinko mylimiausią projekto dalyvį. Juo tapo pasitikėjimo nestokojanti Eglė. Tokį titulą pelniusi merginą gavo prizą – įrašyti savo dainų albumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius