Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Muzikos čempionų taurėje” D.Butkutė apstulbins netikėta A.Mamontovo dainos versija

Penktadienį 19.10 val. TV3 eteryje linksmo savaitgalio pradžią skelbianti „Muzikos čempionų taurė“ šį kartą nustebins neįtikėtinais ir įspūdingais žymių šalies atlikėjų pasirodymais. Įvairių muzikos stilių kovas užkaitins naujas ketvertukas – popmuzikos dainininkė Džordana Butkutė, klasiką dainuojanti Marta Lukošiūtė su roko grupe „Bon Jeans“, tradicinės muzikos kapela „Mingė“ ir romų bei populiarią muziką atliekanti grupė „Sare Roma“. Griežtą vertinimo komisiją šį kartą labiausiai sužavės Džordanos Butkutės improvizacija, kurią net pati Veronika Povilionienė pavadino „palaiminta“.
Džordana Butkutė
Džordana Butkutė / TV3 nuotr.

„Pats dainos autorius Andrius Mamontovas, išgirdęs savo dainos „Kitoks pasaulis“ naująją versiją, ją palaimino,“ – džiaugsis viena žymiausių Lietuvos atlikėjų.

„Ne pirmas atvejis, kai paties kompozitoriaus atliekamas dainas kiti atlikėjai perdainuoja dar geriau ir tai nė kiek nesumenkina to kompozitoriaus autoriteto“, – Džordaną girs vienas komisijos narių Vytautas Juozapaitis.
Penktadienio vakarą TV3 eteryje netrūks skirtingų komisijos nuomonių. Prieštaringai bus įvertintas grupės „Sare Roma“ pasirodymas. Jis vienus komisijos narius  privers žavėtis, o kitus griebtis už galvos. Komisija nesutars ir dėl Martos  Lukoševičiūtės drąsaus, bet šokiruojančio sprendimo – kartu su grupe „Bon Jeans“ atlikti roko dainą klasikine maniera.

Kaip „Muzikos čempionų taurės“ teisėjai ir TV3 muzikinės laidos mėgėjai įvertins dainininkų pastangas nugalėti kovoje, sužinosite netrukus.

Neįtikėtinos lietuviškų dainų improvizacijos, karštos diskusijos ir linksmas vakaras penktadienį 19.10 val. „Muzikos čempionų taurėje“ ir tik per TV3.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius