-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Muzikos kupinas mažasis savaitgalis: „Muzikos salė ekrane“ ir M.Jankavičiaus gyvo garso koncertas

Kokybiškų koncertų ir muzikos renginių pasiilgusiems skaitytojams portalas 15min pristato du naujus projektus: jau šiandien 11 val. portale startuoja videopodkastai „Muzikos salė ekrane“, o vakare į gyvo garso koncertą pakvies vienas ryškiausių scenos veidų Mantas Jankavičius.
Mantas Jankavičius
Mantas Jankavičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Tai pirmasis interaktyvus renginių kanalo STAGE ON koncertas, kurį transliuos 15min. Be Manto Jankavičiaus šį vakarą, profesionalioje scenoje artimiausiu pasirodys Ieva Zasimauskaitė ir kiti garsūs vardai.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Mantas Jankavičius
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Mantas Jankavičius

„Tikriausiai visi iššilgome geros, profesionalios muzikos ir pavargome nuo buities, kurią matome aplink ir per visus įmanomus ekranus. Metas grįžti prie kokybės – vaizdo ir garso. Todėl savo rubrikoje Ne Vienas Namuose skaitytojams ir žiūrovams pristatome išskirtinės kokybės, geriausių scenos profesionalų rengiamus ir filmuojamus koncertus, kurių pirmasis – jau šį vakarą. Siūlome vėl išsitraukti kokybiškas ausines ir įsijungti kuo didesnius ekranus – Mantas Jankavičius to tikrai vertas”, – kviečia 15min rinkodaros vadovė Rima Olberkytė-Stankus.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Rima Olberkytė-Stankus
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Rima Olberkytė-Stankus

Muzikos profesionalai – ir 15min videopodkastų ciklo „Muzikos salė ekrane“ dėmesio centre. Projektas gimė iš Tarptautinės Vilniaus knygų mugės Muzikos salėje prasidėjusios 15min ir asociacijos AGATA partnerysės ir meilės lietuviškai muzikai.

Pirmoji laida iš ciklo „Muzikos salė ekrane“ – jau šiandien 11 val. tiesiogiai portale 15min. Laidą veda melomanams puikiai pažįstamas didžėjus, radijo laidų vedėjas Loranas Vaitkus.

Jo pašnekovai šį kartą – Justinas Jarutis, pradėjęs iššūkį #4LTMusic, kuriuo kviečia bent vieną dieną – ketvirtadienį – klausytis tik lietuviškos muzikos, ir Donatas Montvydas, pirmasis priėmęs šį iššūkį.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Justinas Jarutis
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Justinas Jarutis

Kas tai per iniciatyva ir kuo šiandien gyvena muzikos industrija – podkastų cikle „Muzikos salės ekranuose“ kiekvieną ketvirtadienį 11 val. portalo 15min rubrikoje Ne Vienas Namuose.

Muzikos mėgėjus šioje rubrikoje pastarosiomis savaitėmis jau džiugino keturi žinomų latvių atlikėjų gyvo garso koncertai, per Velykas – italų operos žvaigždės Andrea Bocelli solinis pasirodymas.

Aminata
Aminata

Teatro gerbėjams Ne Vienas Namuose pasiūlė šešias tiesiogines spektaklių transliacijas iš Nacionalinio Kauno dramos teatro, vieną – iš Šiaulių dramos teatro, gausybę tiesioginių pokalbių su aktoriais ir kultūros asmenybėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius