Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Muzikos salė | ekrane“ svečiuose – dainininkė Jurga Šeduikytė

Šios savaitės muzikinėje pokalbių laidoje svečiavosi dainininkė ir muzikos kūrėja Jurga Šeduikytė. Laidos vedėjas Loranas Vaitkus atlikėją kalbino apie muzikavimą iki debiutinio albumo „Aukso pieva“, šio albumo perleidimą ir naujas aranžuotes.

Jurga Šeduikytė pasidalino kodėl naujausias įrašas „Jurga“ muzikantei toks svarbus, kaip ji rinkosi komandą šio albumo darbams bei koks atlikėjos ryšys su elektronine muzika. Pasikalbėjime neliko neaptartas ir barokinės muzikos projektas „To The Sky“.

Kaip jau įprasta laidos svečiai gyvai atlieka vienos iš savo dainų ištrauką. Jurga žiūrovus taip pat nudžiugino trumpu pasirodymu ir atliko dainą „1-0 šviesa laimi“.

Mėgstamų dainų rubrikoje išsiaiškinome kokios lietuviškos muzikos klausosi atlikėja ir kaip ji išmano lietuvišką muziką. Loranas Vaitkusi uždavė tris klausimus apie lietuvišką muziką. Per visą laidos sezoną išsiaiškinsime geriausiai lietuvišką muziką išmanantį svečią.

Muzikos eksperto rubrikoje – Lietuvos muzikos informacijos centro žurnalistė Rūta Giniūnaitė aptarė kintančius grupių ir atlikėjų skambesius bei kas daro įtaką tam, kad mes kartais tuos pokyčius priimame neigiamai.

Naujas „Muzikos salė | ekrane“ laidas tiesiogiai žiūrėkite kiekvieną ketvirtadienį 20 val., 15min portale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius