-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

N.Bierancas įvertino Dua Lipos judesius: „Karjeros pradžioje ji šoko kaip malka“

Sekmadienį prieš popžvaigždės Dua Lipos koncertą vyko išskirtinis vakarėlis Kauno centre. Į jį susirinko daug žinomų žmonių, tarp kurių – ir nuomonės formuotojas, fotografas bei šokėjas Naglis Bierancas. Nors jis Dua Lipai negailėjo komplimentų, tačiau pažėrė ir kritikos dėl to, kad savo karjeros pradžioje nemokėjo šokti.
Naglis Bierancas Dua Lipos vakarėlyje
Naglis Bierancas Dua Lipos vakarėlyje / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Sekmadienį vienam vakarui Kauno centre duris atvėrė išskirtinis Dua Lipos klubas. Muzikos leidybos kompanija „Warner Music Baltics“ pakvietė žinomus žmones atšvęsti rekordus visame pasaulyje sumušusio albumo „Future Nostalgia“ sėkmę. Tą patį vakarą Kaune Dua Lipa rengia vienintelį pasaulinio turo koncertą Baltijos šalyse.

Į vakarėlį apšilti prieš koncertą susirinko ir ryškiausi Lietuvos muzikos ir pramogų pasaulio atstovai. Galimybės pabendrauti nepraleido ir Naglis Bierancas, kuris pasirodė kartu su fotografu ir mylimuoju Luku Griciumi.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Naglis Bierancas
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Naglis Bierancas

15min Naglis papasakojo, kad mėgstamiausia Dua Lipos daina jam yra „Physical“. O atlikėja patinka dėl to, kad kūriniai lengvai įsimenami, tekstai nėra itin sudėtingi.

„Labai patiko, kai išleido kūrinį „Physical“. Buvo toks spalvotas klipas ir geros dainos vaibas. Šiaip daug jos dainų man patinka. Pavyzdžiui, yra vienas albumas, kur vien hitai. Tai nerealu. Atrodo, kad atlikėjai būtų daug metų ir albume rinktinės jos dainos, o čia tiesiog paprastas albumas“, – sakė N.Bierancas.

Naglį žavi ne tik garsiosios popmuzikos atlikėjos kūriniai, bet ir išvaizda, stilius tiek koncertų metu, tiek laisvalaikiu. Tačiau jis pažėrė ir pastabų dėl to, kad ši karjeros pradžioje nebuvo įvaldžiusi šokio žingsnelių.

„Juokinga, kad pradžioje, kai pradėjo savo karjerą, ji nemokėjo šokti. Internete buvo labai daug memų su jos kreivais judesiais. Kadangi esu prašokęs daug metų, tai iš tikrųjų galiu pasakyti, kad scenoje ji atrodė kaip malka, bet faina, kad su kiekvienais metais vis tobulėja ir dabar atrodo visiškai gerai. Visiška ikona. Man ji yra vau. Mes su Luku esame dideli jos fanai“, – pasakojo N.Bierancas.

VIDEO: Dua Lipa - Break Dance (Then and Now)

Naglis mano, kad atlikėja turėjo šokių mokytoją nuo pat pradžių, tiesiog jis galvoja, jog šokio įvaldymas reikalauja daug laiko ir pastangų.

„Kaip nešokančiam žmogui, reikia laiko įsivažiuoti. Pradžioje jos pašokimai buvo tokie juokingi, o dabar viskas puiku. Viską per laiką galima išmokti, net beždžiones išmoko šokti, tai Dua Lipai nėra ką“, – kalbėdamas su 15min portalu juokavo žinomas nuomonės formuotojas.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Vakarėlio svečiai
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Vakarėlio svečiai

N.Bieranco mylimasis Lukas, kaip pasakojo, yra peržiūrėjęs visus Dua Lipos pasirodymus. O Naglis prisipažino, kad tyčia nežiūrėjo, nes norėjo, jog koncertas Kaune jam būtų staigmena.

Pora ką tik grįžo iš Billie Eilish koncerto, vėliau važiuos į grupės „Coldplay“ Varšuvoje. Turėjo važiuoti pasiklausyti ir Celine Dion, tačiau ji dėl ligos atšaukė savo turą.

„Pasitrankysim po koncertus. Kovidiniai metai neleido mėgautis, tai esame pasiilgę. Dar galvojame apie Christiną Aguilerą, nes bus Londone. Tai nežinau. Sena svajonė, tiesiog“, – 15min atviravo pašnekovas.

Pastarosios atlikėjos, kaip teigė, tikisi sulaukti ir Lietuvoje, kadangi dieviną ją nuo pat paauglystės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius