Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

N.Bunkė ir S.Nainė pasipuošė bendromis tatuiruotėmis: draugystę įamžino drąsiu žodžiu

Tvirtą draugystę demonstruojančios dainininkė Natalija Bunkė (38) ir drabužių kūrėja Simona Nainė (32) pasirašė avantiūrai – pasidarė bendrą tatuiruotę. Pasirodo, apie šią idėją jos svarstė jau seniai, tačiau dėl darbų gausos vis pritrūkdavo laiko. Vis tik laisva diena atsirado ir jos nieko nelaukdamos nuvažiavo ir ant dilbių išsitatuiravo itin drąsų, bet joms daug reiškiantį žodį – „Niekšės“.
Natalija Bunkė, Simona Nainė
Natalija Bunkė, Simona Nainė / Asmeninio albumo ir 15min nuotr.

Naujomis tatuiruotėmis N.Bunkė ir S.Nainė iš pradžių pasidalijo savo socialinių tinklų paskyrose. Jos čia sulaukė neįtikėtinai daug komplimentų. Tačiau tai neturėtų stebinti – juk iš esmės tatuiruotė parodė ne tik jų tvirtą draugystę, bet ir abiejų moterų tvirtus charakterius.

Nepaisant to, 15min pasmalsavo, kaip apskritai gimė idėja pasidaryti šias tatuiruotės. Į tai mielai sutiko atsakyti N.Bunkė, kuri patikino, kad sumanymas gimė tikrai ne per vieną dieną.

„Seniai su Simona sakėme, kad reikėtų pasidaryti tatuiruotes „Niekšės“. Mes vieną kitą taip kartais tiesiog pavadiname. Sakome, jei kada nors sugalvosime grupę sukurti, tai ji vadinsis „Niekšės“. Tokios dvi niekšelės“, – apie idėją pasidaryti bendras tatuiruotes pasakojo N.Bunkė.

Žinomos moterys mintį audė jau ilgą laiką, tačiau dėl darbų nepavykdavo atrasti laisvos minutės. Tad atsiradus jai, jos nieko nelaukdamos surado meistrę ir savo kūnus papuošė naujais žodžiais.

„Mes abi mėgstame kūno puošybą, abi turim ne vieną tatuiruotę, todėl įkalbinėti nereikėjo. Sakėm, jei rytoj kas nors priims, tai darom ir viskas. Laiko truputį buvo, tai Iglė ir priėmė“, – prisiminusi šyptelėjo atlikėja.

Su Simona Natalija pažįstamos jau trejus metus, o jų draugystė, panašu, su kiekvienais metais tik stiprėjo.

„Mūsų vyrai turbūt geriausi draugai, tai ir mes esame. Dabar gyvename kartu, tai mūsų draugija mums yra maloni, abiejų šeimų“, – atviravo N.Bunkė.

Pasiteiravus, gal jau kyla minčių ir apie dar vieną bendrą tatuiruotę, atlikėja sako, kad apie tai dar nesvarstė.

Asmeninio albumo nuotr./Jonas Nainys, Simona Nainė, Edgaras Eidėjus, Natalija Bunkė
Asmeninio albumo nuotr./Jonas Nainys, Simona Nainė, Edgaras Eidėjus, Natalija Bunkė

15min primena, kad tai tikrai ne pirmos N.Bunkės ir S.Nainės tatuiruotės. Kaip ir minėjo pati atlikėja, joms patinka kūno puošyba, tad ja jos yra pasipuošusios ir anksčiau. Štai prieš dvejus metus N.Bunkė pasidalijo nauju kūriniu ant pėdos.

„Ant mano kūno jau yra nupiešta daug įvairių plunksnų, pavyzdžiui, turiu feniksą ant šlaunies, ant šono merginą su spygliais ir užrašu. Matau, kad tos plunksnos, karoliukai, spygliai man tinka“, – anksčiau sakė dainininkė, patikslinusi, kad atskleisti tatuiruotės reikšmę nėra lengva.

Tiesa, tąkart Natalijai teko nemažas iššūkis – tatuiruotę ji nusprendė darytis ant viršutinės pėdos dalies, kur oda labai plona, arti kaulas, tad teko iškęsti nemažai skausmo.

Apie tatuiruotę ant kojos N.Bunkė svajojo jau ilgą laiką: „Meistras Raimis, pas kurį darausi tatuiruotes, mane gerai pažįsta, žino, kad kai užsinoriu, tai tą pačią dieną ir atvažiuoju, tik vis nepasiryždavau.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius