Dabar populiaru
Publikuota: 2018 kovo 7d. 23:42

N.Bunkė šeimininkavo restorane: mylimajam Edgarui patiekė prabangią staigmeną

Natalija Bunkė su mylimuoju Edgaru
Natalija Bunkė su mylimuoju Edgaru

Kauno gurmanai gali džiūgauti – nuo šiol norint paragauti šviežių jūros gėrybių nebereiks važiuoti į Vilnių ar Klaipėdą. Trečiadienio vakarą Kauno senamiestyje atidarytas „Foxes grill & Lobster“ restoranas, o išskirtiniais jūros gėrybių patiekalais pirmieji mėgavosi kviestiniai svečiai.

Atlikėja Natalija Bunkė renginyje pasirodė su mylimuoju, policijos pareigūnu Edgaru. Moteris neslėpė, kad mėgsta sukiotis virtuvėje ir naminiu maistu palepinti savo draugą. To pasekmė – papildomi kilogramai, kurie N.Bunkės visiškai nejaudina.

„Jūros gėrybės bus puiki dieta metant kilogramus“, – juokėsi Natalija. Dainininkė neslėpė, kad omaro iki šiol dar nebuvo gaminusi, tačiau tai išbandė naujame restorane.

„Virtuvėje esu ne naujokė. Mėgstu karališkas krevetes. Tiesa, omarų nesu gaminusi. Tai nėra pigus patiekalas ir, matyt, ne kiekviena šeimininkė gali gauti šviežią omarą. Pažadu, jei pavyks nusipirkti šviežią omarą – pabandysiu pagaminti“, – teigė N.Bunkė.

Natalija Bunkė naujame Kauno restorane
Natalija Bunkė naujame Kauno restorane

„Manau, kad iš esmės jūros gėrybių negalima sugadinti, nebent būtum visiška nevykėlė. Reikia česnako, sviesto. Šiandien patiekalai buvo patiekti su sūriu ir buvo nerealu. Turbūt visi žino, kad nesu kukli moteris – sutaršyčiau dar ne vieną omarą“, – juokėsi Natalija.

Atlikėja trečiadienio vakarą ir pati užsuko į restorano virtuvę. Ši zona dainininkei nėra svetima.

„Aš labai mėgstu gaminti. Tiesa, visiškai nemėgstu saldumynų. Mėgstu mėsos kepsnius. Pažiūrėkite į mano vyrą – jis tikrai nėra mažas. Jam reikia mažiausiai penkis kartus valgyti. Jis sportuojantis žmogus. Matote ir mane – gerokai priaugau svorio. Tiesą pasakius, net 10 kg. Tačiau visiškai dėl to neišgyvenu – maitinu vyrą ir valgau pati“, – juokėsi 35-erių atlikėja, neseniai prisipažinusi, kad Edgaras už ją 8 metais jaunesnis.

Restorano atidarymo akimirka
Restorano atidarymo akimirka

Lietuvoje tai jau trečiasis „Foxes“ tinklo specializuotas jūros gėrybių restoranas ir pirmasis Kaune. „Tai buvo sena mūsų svajonė“, – prisipažino restorano šeimininkai Aurimas Suika ir Artūras Jurčenko. Pagrindinis restorano meniu akcentas – Barenco jūros karališkasis krabas bei omaras.

Trečiadienį į šventinį atidarymą taip pat atvyko Erika Vitulskienė, Goda Alijeva, Mantas Wizzard, Gediminas Juodeika, Elvyra Monginienė, Elena Puidokaitė.

„Labai senai esu valgęs omarą JAV, tačiau ten jis buvo visiškai kitaip paruoštas, o šiandien buvo visiškai nauja patirtis. Nenoriu pataikauti, bet tai buvo skaniausia, ką teko ragauti iš jūros gėrybių. Man patinka pats tas žaidimas, kad valgymas tampa ritualu. Tai nėra tai, kad atsipjauni gabalą batono ar kotleto ir suvalgai. Šiuo atveju svarbu ne tik, tai ką valgei, bet ir kaip valgei“, – teigė Mantas Wizzard.

Pažymėkite klaidą tekste pele, prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Aktualu

Bronius Markauskas iš pareigų traukiasi pats

Interviu Sportas

Ledo ritulio rinktinės kovingai sielai ypatingas metas: „Laikas padėti tašką“

Aktualu

Artūro Skardžiaus apkaltos komisija gavo leidimą susipažinti su STT byla

Aktualu

Konservatorius Audronius Ažubalis pažeidė įstatymą nuslėpdamas parlamentinėmis lėšomis nuomotos mašinos pirkimą

Vardai

Dėl vaidmens Charlize Theron paaukojo tobulą figūrą: priaugo 22 kg

Vesternų filmavimo aikštelė Kalifornijoje virto tikru miesteliu su šimtu gyventojų

Aktualu

15min primena: kaip S.Skvernelis anksčiau elgėsi su į kritikos ugnį patekusiais ministrais?

Verslas

Parodos „Resta“ dalyviai: gyventojai būstui ieško vis daugiau išmanių sprendimų

Vardai

Šimtmečius skaičiuojančios karališkų gimdymų tradicijos: kas dar aktualu, o kas jau tapo atgyvena?

Pasaulis kišenėje

5 žvaigždutės Turkijoje: traktoriai paplūdimyje ir „kalėjimo dieta“

Aktualu

Teismas: žiauriai švedų žurnalistę nužudžiusiam danų išradėjui – kalėjimas iki gyvos galvos

Nuostabios pergalės vaizdai: A.White'o dėjimas, A.Toupane'o tolimos bombos ir įspūdingi fanai

Verslas

Aruodas.lt: penki balandį populiariausi būstai Vilniuje – pasižvalgykime po jų vidų

Aktualu

Valdas Adamkus apie Lietuvos ir Lenkijos santykius: „Esame ir visada būsime kaimynai“

Pagaliau. Po tris savaites trukusio gumos tempimo, sugadintų santykių su opozicija bei Prezidente, žemės ūkio ministras Bronius Markauskas traukiasi. Pats. Premjeras Saulius Skvernelis išliko principingas ir nuoseklus – pats nepriėmė jokio sprendimo, o privertė tai padaryti žmogų, kuris dar vakar nematė jokių priežasčių trauktis. Taip buvo ir stumiant iš posto paskirtą, bet dar neprisiekusį teisingumo ministrą Julių Pagojų, ir jo įpėdinę Mildą Vainiutę.

Kodėl B.Markauskas vis dėlto nutarė trauktis? Juk per parą nieko ypatingo neatsitiko, nebent tai, kad 15min žurnalistė Lauryna Vireliūnaitė, dar balandžio 3 d. pranešusi, kad B.Markausko šeima be sutarčių dirba svetimą žemę ir dar ima už tai ES išmokas, trečiadienio rytą paskelbė, kad yra dar viena žemės savininkė, už kurios be leidimo dirbamą žemę B.Markausko šeima irgi gavo ES išmokas. Bet tai, kaip sako R.Karbauskis, tokia smulkmena, kad jam net juokinga, jog apie tai rašom.

Prireikė trijų savaičių, kad ir premjeras, ir žemės ūkio ministras suprastų, jog ministrui taikomi aukštesni reikalavimai nei ūkininkui. Nors turiu įtarimą, kad niekas nieko nesuprato, tiesiog šaltai paskaičiavo, kad su B.Markausku ministro kėdėj daugiau praloš, nei išloš. Nepaisant to, kad B.Markauskas deda ministro portfelį, lieka neatsakytas klausimas, ar nereikėtų jam dėti ir Seimo nario mandato. Juk jis, turėdamas įgaliojimą, iš esmės tvarkė savo mamos ūkį. Vadinasi, dirbo kitą, su Seimo nario veikla nesuderinamą darbą.

Naujienos

Vardai

Grąžinti verta

„Daugiau šypsenos“

Kuriu ir apsaugau

„Susitikime lauke“

Renginių gidas

Parašykite atsiliepimą apie VARDAI rubriką