Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Namų šeimininkės okupuoja BTV eterį

Televizoriaus ekrane įprasta matyti prie idealo artėjančias laidų vedėjas: sklandžiai skaitančias joms parašytą tekstą, Kalašnikovo automato tikslumu vykdančias visus prodiuserio nurodymus, aršiai ginančias savo žurnalistines tiesas ir meilę Lietuvai arba atvirkščiai – tik demonstruojančias grožio chirurgijos klinikose dailiai „tiuninguotas“ savo formas.
Jurgita Tvarijonaitė
Jurgita Tvarijonaitė / BTV nuotr.

Žiūrint į laidų vedėjas iš stebuklingo televizijos pasaulio, kuriame niekas neklysta, nebarškina puodais, nesipyksta su santechniku ir nevėluoja į darbą net nekyla klausimas – ar gali būti kitaip? Ar laidos vedėja galėtų tapti namų šeimininkė su savo buitiniais rūpesčiais, tiesiog iš virtuvės atlekianti į studiją paplepėti su draugėmis apie dienos naujienas, praktiškus dalykėlius ir malonias smulkmenas?

Keturios žavios moterys – renginių organizatorė Laima Tamulytė, aktorė Inga Šalkauskaitė, modelis Jurgita Tvarionaitė bei dainininkė Gintarė Karaliūnaitė – pasiryžusios įrodyti, kad namų šeimininkių ir jų problemų tikroji vieta – televizijos studija. Jos – tiesiog nerealios vedėjos, mat nesinaudoja plastikos chirurgų paslaugomis, neklauso prodiuserių nurodymų, neskaito iš anksto parašytų tekstų ir studijoje kalbės apie tai, kas tą akimirką parūps. Apie teisingą dietą, gerus ir blogus puodus, vedybų sutartis ir sauskelnes, namų šeimininkių mankštą, paprastus sveikus patiekalus – kas vakarą vis kita tema, patarimai ir nauji laidoje besisvečiuojantys ekspertai.

Tik ką Baltijos televizijoje pradėjusi pasirengimą naujai laidai ketveriukė garantuoja: „Bus įdomu. Jau per pirmas dienas supratome, kiek daug įdomių ir naujų dalykų galime kas vakarą papasakoti žiūrovams. Beje, laidą skiriame ne tik namų šeimininkėms – daug praktiškų naujienų tiks ir vyriškai buičiai.“

Anot senos teorijos, kiekviena namų šeimininkė gali valdyti valstybę. Ar televizijos namų šeimininkių kompanija netaps politiniu judėjimu, siekiančiu valdžios? „Ką gali žinoti,– šypsosi ketveriukė. – Į savivaldybių rinkimus jau pavėlavom. Bet jei savo virtuvėse tvarkytumėmės taip, kaip dabar tvarkoma valstybė – visi namuose būtų alkani. Todėl apie Seimo rinkimus ir šeimininkių diktatūrą dar pagalvosim.“

Smagi nuotaika ir „Nerealios namų šeimininkės“ – nuo vasario 28–osios kiekvieną darbo dieną 19.10 val. – per BTV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius