Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Natalija Bunkė gimtadienį griausmingai atšventė Londone: „Tokios šventės dar nesu turėjusi“

Šampanas, omarai, gera kompanija, daug juoko ir šėlionės iki paryčių – taip trumpai būtų galima apibūdinti Natalijos Bunkės Londone minėtą 36-ąjį gimtadienį. Dainininkė sako, kad tai vienas geriausių jos gimtadienio minėjimų – jo metu susitiko ne tik su brangiausiais žmonėmis, bet ir dirbo – su grupe „Yva“ Londone surengė koncertą.
Natalija Bunkė ir Goda Alijeva
Natalija Bunkė ir Goda Alijeva / Asmeninio albumo nuotr.

Į Londoną atlikėja šį kartą vyko su didele kompanija: grupės „Yva“ narėmis Goda Alijeva, seserimi Kristina Ivanova, jos mylimuoju Andriumi, į kelionę vyko ir Natalijos mylimais Edgaras Eidėjus.

Būtent Edgaro pusseserė Kotryna Raduga ir organizavo merginų koncertą. Tiesa, su ja Natalija pažįstama gerokai seniau nei su Edgaru – ne paslaptis, kad Kotryna ir yra tas žmogus, kuris suvedė ir Nataliją su Edgaru. Kaip pati dainininkė juokauja – iš koncertų organizatorės Kotryna tapo šeimos nare.

Asmeninio albumo nuotr./Natalijos Bunkės gimtadienio šventės Londone akimirkos
Asmeninio albumo nuotr./Natalijos Bunkės gimtadienio šventės Londone akimirkos

„Mūsų, su Edgaru pažinties istorija prasidėjo, kai Kotryna paprašė manęs atsiųsti 10 orchidėjų. Sako: jas paims mano pusbrolis Edgaras. Jo niekada nebuvau iki tol sutikusi, nors jis ne vieną kartą lankėsi pas pusseserę Londone. Taip mes ir susipažinome – kai aš atvežiau į Kauną orchidėjas“, – 15min pažinties su Edgaru pradžią prisiminė Natalija.

N.Bunkė sako, kad Londone jaučiasi kaip vietinė – turi savo mėgiamas parduotuves, restoranus, puikiai pažįsta ir patį didmiestį.

Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė
Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė

„Labai mėgstu „Harrods“ parduotuvę, būdama Londone negaliu jos neaplankyti. Lietuvoje, be „Dviejų brolių“, kur kainos kosminės, vardinių rūbų nenusipirksi. Rankinės, batai – man tai labai svarbūs daiktai, jiems pinigų negaila“, – sakė N.Bunkė.

Natalija juokauja, kad skrendant atgal šį kartą pakako papildomai nusipirkti tik vieną registruotą bagažo vienetą ir dar keletą salono krepšių. Anksčiau ir keturių lagaminų neužtekdavo.

„Aš nesu parduotuvių maniakė, Lietuvoje paprasčiausiai neturiu laiko apsipirkinėti. Labai mėgstu pamačiusi kokį butiką tiesiog sustoti, greitai visko prisiimti ir lėkti toliau į darbus“, – apie apsipirkinėjimą pasakojo N.Bunkė.

Londone dainininkė sako randanti tokių daiktų, kokių Lietuvoje su žiburiu nerasi.

„Londone tikrai nėra brangiau nei Lietuvoje, priešingai – dar tęsiasi išpardavimai, tad daug ką galima įsigyti pigiau. Ten randų įdomesnių drabužių ir aksesuarų“, – 15min sakė N.Bunkė.

Apsipirkusi ir papramogavusi Natalija su grupe „Yva“ spėjo ir koncertą surengti – ir ne bet kokį, o anšlaginį.

„Publika priėmė labai šauniai – tai buvo vienas fainiausių mūsų koncertų. Į jį susirinko beveik visos Londone gyvenančios mano socialinių tinklų sekėjos. Instagramas turi nepaptastą galią – visą laiką buvo taip šilta, gera. Jaučiau labai gerą vibe'ą“, – koncerto įspūdžiais dalijosi Natalija.

Asmeninio albumo nuotr./Grupė „Yva“
Asmeninio albumo nuotr./Grupė „Yva“

Savo 36-ąjį gimtadienį ji apibūdina taip: „Buvo labai jauku ir faina : ir paplepėjome, ir mieste pabuvojome. Šovė mintis nuvažiuoti į klubą – taip ir padarėme, niekas mūsų nevaržė.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius