-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalija Bunkė: „Mano vyras daug gali“

Naują LNK žaidimą „Mano vyras gali“, kuriamą pagal Vokietijos telekompanijos „ProSiebenSat.1“ formatą „My man can“ kartu su šokėju Andrium Butkum ves populiarioji dainininkė Natalija Bunkė.
Natalija Bunkė
Natalija Bunkė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Šis žaidimas bus didelis išbandymas mano televizinėje karjeroje, nes tai naujas man žanras. Vedant tokią laidą, turi ne tik gerai atrodyti, bet ir valdyti situaciją: uždavinėti klausimus, provokuoti, prižiūrėti, kad būtų laikomasi taisyklių, sekti eigą. Žodžiu, dirbti dešimt darbų vienu metu. O tai, kaip visi žinome, gali tik moterys. Todėl prie laidos vairo ir stovi moteris. Imsiu „Mano vyras gali“ žaidimo vadžias į savo rankas“,  – žada Natalija. Pasak dainininkės, ji sutinka, kad vyras yra šeimos galva, bet moteris visada buvo ir bus kaklas, kuris tą galvą sukioja.

Todėl ji kviečia moteris užpildyti anketas LNK puslapyje ir savo vyrams padaryti staigmeną – padovanoti neužmirštamą vakarą televizijos studijoje ir dar laimėti prizų. „Nelaukite švenčių, patys jas susikurkite. Nesvarbu, kiek jums metų, ateikite pas mus ir pasilinksminsime. Pažiūrėsime, ką gali jūsų vyras“, – į naująjį žaidimą kviečia Natalija.

„Mano vyras gali“ žaidime moterys lošia iš savo vyrų sugebėjimų. Moterys lažinasi su varžovėmis, kad jos vyras gali įvykdyti tam tikras užduotis ir padaryti tai geriau už kitus. Vyrai stovi garso nepraleidžiančioje kabinoje ir  laukia, kada išgirs žmonos jam skirtą užduotį. Jokio akių kontakto, jokio garso. Kuris iš vyrų įstengs suvalgyti pačius aštriausius pipirus? Kuris daugiausiai žino apie kosmetiką? Kuris gali išdaužyti daugiausiai langų futbolo kamuoliu? Kuris greičiausiai pakloja lovą? Jei žmona įsitikinusi, kad jos vyras suvalgys dešimt aitriųjų pipirų, ir jis tai padaro, ji laimi prizą.

„Mano vyras tai tikrai suvalgytų dešimt aitriųjų pipirų, – juokiasi Bunkė. – Jeigu jis gėrė kobros kraujo ir valgė plakančią širdį, tai kas jam tie pipirai? O štai aukštakulnių rungtyje už jį nestatyčiau.  Žinant, kad jis dviejų metrų, manau, kad su aukštakulniais jam sunkiai pavyktų išlaikyti lygsvarą. Bet mano vyras gali daug ką“, – didžiuojasi Bunkė.

Laidos vedėja didžiuojasi ir savo būsimuoju partneriu Andriumi Butkumi. „Jūs tik pamatytumėt, kaip jis mane laikė ant kaklo fotosesijos metu! Aš jaučiausi kaip plunksnelė, nors tikrai nesu tokia. Butkus mane tik laikė, bet ir pats gražiai atrodė, šypsojosi. Nors tą dieną dar ir buvo susižeidęs!“, – savo laidos partnerį gyrė būsima „Mano vyras gali“ vedėja Natalija Bunkė.

Laidos prodiuseris Laurynas Šeškus mano, kad šio žaidimo vedėjos darbas yra pati sunkiausia moteriška rolė, kokia tik yra buvusi Lietuvos televizijose. 

„Natalijai čia neteks vaidinti naivios blondinės“, – sakė „Mano vyras gali“ prodiuseris Laurynas Šeškus.  

Naujas pagal „ProSiebenSat.1“  formatą  kuriamas žaidimas „Mano vyras gali“ – po Naujųjų per LNK. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius