Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalija Bunkė: „Nuoširdžiai bandėme išgelbėti mūsų santuoką“

Nors oficialus ryšys, siejęs su vyru – verslininku Danieliumi Bunkumi (37), tuoj bus nutrauktas, Natalija Bunkė (30) ne iš tų moterų, kurių pagrindinis bruožas aimanuoti ir skųstųsi. Šiandien ji tikrai žino: skyrybos nėra tragedija.
Natalija Bunkė
Natalija Bunkė / Žurnalo „Žmonės“ viršelis


„Nors tikrai nuoširdžiai bandėme išgelbėti tą santuoką. Kalbėjomės ir geruoju, ir piktuoju, su ašaromis ir šypsenomis. Šlifavome abu. Iš tikrųjų stengėmės... Bet vieną dieną į taurę įkapsėjo paskutinis lašas – ir apsisprendėme. Buvo skaudu, tikrai skaudu, bet dabar apie tai jau galiu kalbėti ramiai, nes viduje šios skyrybos įvyko gerokai anksčiau – maždaug prieš metus“, – prisipažino.

Gyvenime aš nesu žvaigždė... tiesiog paprasta moteris, kuri nori nusivalyti makiažą ir atsiremti į tvirtą petį.

„Ar mes mylėjome vienas kitą? Be abejo, – neslepia. – Aš ir dabar jį myliu, nes jis padovanojo man sūnų.“ Paklausta apie galimas skyrybų priežastis Natalija neneigia, kad nebūna vieno kalto – abu  kažko nepadarė.

„Danieliui buvo svarbu, kad jo moteris visuomet būtų graži, pasidažiusi, dailiai apsirengusi – kiekvieną akimirką atrodytų lyg nužengusi nuo žurnalo viršelio... Tik bėda ta, kad gyvenime aš nesu žvaigždė... tiesiog paprasta moteris, kuri nori įsisupti į patogius drabužius, nusivalyti makiažą ir atsiremti į tvirtą petį.“


Interviu bei fotosesija – naujausiame žurnale „Žmonės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius