Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalija Bunkė pavasarį pasitiko pakeitusi šukuoseną: nusikirpo ilgus plaukus

Pavasaris – pokyčių ir atsinaujinimo metas. Tuo neabejoja ir Natalija Bunkė. Artėjant šiltajam sezonui ji nusprendė atsinaujinti ir nusirėžė plaukus. Tiesa, kadaise priaugintus – dabar ji džiaugiasi natūralumu.
Natalija Bunkė
Natalija Bunkė / Asmeninio albumo nuotr.

„Čia yra priauginti ir nukirpti mano ilgi plaukai, buvo papildyta jų apimtis. Neturiu tiek daug apimties, todėl čia buvo truputį apgavystės“, – 15min sakė Natalija.

Galus ji patrumpino apie 10 centimetrų. „Tas ilgis dabar trumpesnis, tačiau ruošiantis į sceną bus galima prisisegti ir papildomas sruogas“, – kalbėjo ji.

Panašiomis šukuosenomis dabar džiaugiasi ir kitos grupės „Pop Ladies“ merginos, tokio pat ilgio plaukus turi ir Liepa Norkevičienė ir Katažina Zvonkuvienė.

„Taip keistai išėjo, kad visos panašiai nusitrumpinome. Kaip tikra grupė, – juokiasi. – Kai palenkiu galvą, atrodo asimetriškai, taip, kaip dabar madinga.“

Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė
Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė

Natalija sako, kad iki tokio rezultato, koks yra dabar, jai teko nueiti ilgą kelią. Jau kurį laiką ji palaipsniui šviesino plaukus, turėjo ir tamsintas šaknis. Galiausiai šiandien gali džiaugtis tokiu įvaizdžiu, kokio jau seniai norėjo.

Koks jausmas atsinaujinus? „Faina. Mėgstu pokyčius daryti spontaniškai, stengiuosi kas sezoną atsinaujinti, juk norisi“, – sakė ji.

Gyvenime Natalija yra išbandžiusi ne vieną įvaizdį: ji buvo ir raudonplauke, buvo nusidažiusi ir tamsiai rudai. Tačiau save ji mato kaip blondinę, šviesi plaukų spalva jai pačiai patinka labiausiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius