Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu atvyko į „Romeo ir Džiuljetos“ filmavimą palaikyti Liepos Mondeikaitės

Antradienio vakarą sostinės Teatro arenoje vyko antrosios TV3 televizijos projekto „Romeo ir Džiuljeta“ laidos filmavimas, kurio tema – Šekspyro sukurta eilutė „O mano lūpų nuodėme saldžioji…“. Palaikyti šiame šou dalyvaujančios draugės Liepos Mondeikaitės, su kuria kartu dainuoja grupėje „Pop Ladies“, į filmavimą atvyko atlikėja Natalija Bunkė, už rankos vedina sūnelį Kristupą.
Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu
Natalija Bunkė su sūneliu Kristupu / Lukas Balandis / BNS nuotr.
Temos: 2 TV3 Natalija Bunkė

„Mano vaikas dažnai apsilanko filmavimuose, tik mažai kas tai mato. Kai jis vaikštinėja užkulisiuose, žiūrovai dar nebūna susirinkę“, – portalui Žmonės.lt atviravo N.Bunkė.

Į „Romeo ir Džiuljetos“ filmavimą Natalija atvyko palaikyti Liepos, nes girdėjo, jog antrojoje projekto laidoje ši atliks įdomų kūrinį.

Kol N.Bunkė laukė draugės pasirodymo, mažasis Kristupas nesivaržydamas lakstė po filmavimo aikštelę – pačiupęs valytojos šluotą berniukas nutarė išplauti scenos grindis, vėliau nutarė laipioti salėje sustatytomis kėdėmis. „Jei tik jam leisčiau, Kristupas čia ir scenoje pasirodytų“, – juokėsi N.Bunkė.

Paklausta, ar neprieštarautų, jei ilgainiui pramogų pasaulio link pasuktų ir sūnus, N.Bunkė demonstravo liberalumą: „Jei tik jis norės – visada prašom. Man nevalia uždrausti“.

Paklausta, kodėl į filmavimą atvyko be vyro Danieliaus Bunkaus, Natalija sakė: „O ar būtina atvykti su visa šeima? Gyvenu netoliese, man labai patogu čia ateiti – užsukau trumpam.“

Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu
Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius