Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalija Bunkė surengė pirmąjį puokščių kūrybos seminarą: „Jaučiuosi einanti tinkamu keliu“

Trečiadienio vakarą Natalija Bunkė surengė išskirtinį savo puokščių kūrybos seminarą, kur susirinko nemažas būrys floristika besidominčių moterų. Joms žinoma moteris iki smulkiausių detalių atskleidė savo gėlių kūrybos ir nuosavo verslo subtilybes.
Natalijos Bunkės seminaro akimirka
Natalijos Bunkės seminaro akimirka / Dariaus Kučio nuotr.

Sostinės restorane vykusiame seminare N.Bunkė neslėpė džiaugsmo ašarų – jai pavyko išpildyti vieną didžiausių savo svajonių.

„Man tikrai negaila pasidalinti visomis savo verslo smulkmenomis su merginomis, kurios dėl manęs, į mano rengiamą seminarą atvyko net iš užsienio. Aš specialiai paruošiau limituotą kiekį bilietų tam, kad mano sukurtas vakaras būtų kuo privatesnis. Vos paskelbus apie seminarą atsirado daugybė norinčių jame dalyvauti. Tačiau šiuo klausimu buvau tvirtai apsisprendusi – dalyvauti galės tik dvidešimt norinčių“, – šypsosi N.Bunkė.

Dainininkė prisipažįsta, kad toks seminaras – jai išskirtinė patirtis: „Aš dar nė vienam renginiui taip labai nesiruošiau. Buvo ir bemiegių naktų, įvairių abejonių – kaip man pasiseks. Tačiau pamačiusi tokį didžiulį palaikymą, emocijos tiesiog ėmė lietis. Dėl manęs merginos atvyko net iš Norvegijos, Vokietijos. Man tai labai svarbu.

Seminaro akimirkos – galerijoje:

Jaučiuosi įvertinta ir einanti tinkamu keliu. Į mano seminarą susirinko pačios nuostabiausios merginos. Su kiekviena stengiausi kuo asmeniškiau pabendrauti, patarti, padėti, įkvėpti. Paradoksalu, tačiau išgyvenau tą patį jausmą kaip ir jos. Mano merginos mane labai palaikė ir skatino judėti pirmyn. Mano didžiausias siekis buvo sukurti tokią atmosferą, kuri nepaliktų abejingų. Man tai pavyko, jausmas nerealus.“

Drauge su savo asistente Virginija Marcinkevičiene, N.Bunkė ne tik mokė susirinkusias moteris kurti dirbtinių puokščių kompozicijas, bet ir dalijosi savo verslo pradžios subtilybėmis: „Aš pradėjusi šį verslą dariau nemažai klaidų. Man svarbu, kad mano seminare moterys su tuo susipažintų ir išvengtų sunkumų. Visgi ne tik jos, bet ir aš turėjau ko pasimokyti.

Dariaus Kučio nuotr. /Natalijos Bunkės seminaro akimirka
Dariaus Kučio nuotr. /Natalijos Bunkės seminaro akimirka
Dariaus Kučio nuotr. /Natalijos Bunkės seminaro akimirka
Dariaus Kučio nuotr. /Natalijos Bunkės seminaro akimirka

Drauge praleidusios itin jaukų vakarą mes viena iš kitos pasisėmėme daug patirties, kurios nenusipirksi už jokius pinigus. Visos šios išgyventos akimirkos man dar ilgai išliks atmintyje, džiaugiuosi kad Dariaus Kučio užfiksuotos akimirkos dar ilgai apie tai primins.

Dabar, ruošdamasi kitiems savo seminarams, aš žinočiau, ką daryti kitaip. Jau dabar sulaukiu pasiūlymų surengti savo seminarus kituose miestuose ir net kitose šalyse. Tačiau kol kas turiu viską gerai apgalvoti, susiplanuoti kitus darbus. O apie artimiausius planus, pažadu, tikrai pasidalinsiu jau artimiausioje ateityje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius