-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Natalija Zvonkė ir Deivydas Zvonkus. Statusas: oficialiai išsiskyrę (papildyta spalio 1 d.)

Nuo rugsėjo 17-osios dainininkė ir grupės YVA lyderė Natalija Zvonkė (27) oficialiai yra laisva moteris, o dainų kūrėjas Deivydas Zvonkus (32) vėl gali džiaugtis svajonių jaunikio statusu – tądien Klaipėdos rajono apylinkės teismas juos išskyrė.
Natalija Zvonkė ir Danielius Bunkus
Natalija Zvonkė ir Danielius Bunkus / Viganto Ovadnevo nuotrauka

Skyrybos teužtruko keletą minučių: po jų buvusi pora draugiškai papietavo mėgstamame restorane, o paskui pamojo vienas kitam ir pasuko skirtingais keliais – kurti naujų ir, reikia tikėtis, sėkmingesnių santykių. Tačiau nė vienas dabar jau užbrauktų vedybų nevadina klaida – tik įsimintina gyvenimo patirtimi.

„Tikrai nemanau, kad mano ir Natalijos santuoką reikėtų vadinti klaida. Netgi nemanau, kad mudviejų santykių viešinimas buvo klaida – tiesiog susiklostė toks „pijarinis“ gyvenimo etapas, kai mums norėjosi ir buvo smagu tai daryti. Tačiau jis baigėsi, – ramiai konstatuoja Deivydas. – Išsiskyrėme. Padėjome tašką. Ir aš supratau, kad po penkiolikos viešo gyvenimo metų daugiau viešumo nebenoriu – nuo šiol asmeninius santykius stengsiuosi pasilaikyti sau. Gal vėliau tas požiūris pasikeis, kas žino, bet šiuo metu, nusimovęs vestuvinį žiedą, jaučiuosi būtent taip...“

Natalija tuo nesistebi. Ir pati per tuos metus subrendo, gerai perprato pramogų pasaulį, todėl daugiau nebenori iš savo asmeninio gyvenimo daryti šou. Ne, nuo gerbėjų ir žurnalistų nenusigręžė, bet dabar nebėra ta vėjavaikiška mergina, kalbėdavusi tai, kas tik užeidavo ant liežuvio. Dabar ji racionali ir patyrusi moteris, kuriai statusas „išsiskyrusi“ tik primena, jog nevalia išdykėliškai praliuoksėti lengvais žingsneliais – kartais tenka stabtelėti ir atsisukti, kur pasiliko kadaise greta buvęs žmogus.

Natalija, kaip jautiesi po skyrybų?

Puikiai – dabar esu panelė Zvonkė! Iš tos laimės nuo stogų šokinėju (juokiasi). Nejuokauju – po skyrybų reikėjo filmuotis prekybos centro reklamai, šokti nuo stogo, pulti į ugniagesių glėbį... Kitą dieną sėdėjau televizijos šokių projekto komisijoje, ilgas valandas teko praleisti tiesioginiame eteryje. Žodžiu, visiškai nėra kada liūdėti.

Bet giliai sieloje vis dėlto kažkas sukrebždėjo?

Skaudėjo prieš dvejus metus, kai nusprendėme skirtis. O per tą laiką taip susigyvenau su ta mintimi, kad paties skyrybų fakto visai nesureikšminau. Tiesa, prieš kokią savaitę pagalvojau: gal vis dėlto gaila?.. Bet tai – tik akimirkos emocija: tokios jau mes, moterys, esame. Bėgantis laikas daro savo... Viena mūsų grupės narė neseniai išsiskyrė su ilgamečiu draugu – jai labai skauda. O man – tarsi ničnieko. Finansiniai klausimai irgi išspręsti – taigi mano gyvenime po skyrybų niekas nepasikeitė.

Oficialiai tapai laisva, gali daryti, ką tik nori, ir sakai, kad niekas nepasikeitė...

Visada jaučiausi laisva. Mudu su Deivydu vienas kitam buvome davę laisvę – žinoma, ji turėjo tam tikras ribas, bet vienas kito niekada nevaržėme.

Matai, kuo tai baigėsi?

Matau (juokiasi). Bet išsiskyrėme tikrai ne dėl to, kad turėjome per daug laisvės. Tiesiog meilė dingo...

Paskui nuvažiavome pietauti į mėgstamą restoraną. Lyg tyčia jis vadinasi „Skandalas” – būtent tai, kas mudu su Deivydu lydėjo per visus santuokos metus.

Teismo kabinetas tau paliko slogų įspūdį?

O, ne! Ten viskas vyko labai greitai. Teisėja perskaitė mūsų teises, užsiminė, jog nuosprendį galėsime apskųsti per trisdešimt dienų. Susižvalgėme: „Gal taip ir reikės padaryti?“ Čia nerimtai, tik šiaip, kad visiems linksmiau būtų... Paskui pasirašėme dokumentus ir išėjome. Deivydas iškart nusimovė vestuvinį žiedą ir atsipūtė: „Aš laisvas!“ O aš savojo nebenešioju nuo tada, kai apsisprendėme skirtis.

Atšventėte skyrybas?

Drauge grįžome į namus išgerti kavos. Pasitiko sesuo, pasveikino tokia ypatinga proga (šypsosi). O paskui nuvažiavome pietauti į mėgstamą restoraną. Lyg tyčia jis vadinasi „Skandalas” – būtent tai, kas mudu su Deivydu lydėjo per visus santuokos metus.

Tikriausiai sulaukei ne tik sesers sveikinimų?

Skambino ir rašė daug draugų. Vieni sveikino, kiti atsargiai klausinėjo, mane sveikinti reikia ar guosti...

Bet juk su Deivydu atsisveikinai ne visam laikui?

Žinoma, ne – turime bendrą verslą, tad neišvengiamai bendrausime. Be to, Deivydas – puikus psichologas: kai man sunku ir noriu pasiguosti, pirmiausia skambinu jam. Tikriausiai mudu visam gyvenimui liksime brolis ir sesuo...

Manai, jūsų antrosios pusės tam neprieštaraus? Netrenks kumščiais į stalą ir nepadarys galo tiems „broliškiems“ santykiams?

Aš savo antrajai pusei tikrai neleisčiau to drausti. Nebent Deivydo antroji pusė prieštarautų... Bet nemanau.

Galbūt ta proga, kad išsiskyrei, gavai dovanų iš dabartinio savo mylimojo Danieliaus Bunkaus?

Tai kad ne! Aš vis dar jų laukiu (juokiasi).

Prieš pat skyrybas abu su Danieliumi nuvykote į Turkiją. Tai buvo romantiška kelionė?

Ne, važiavau filmuotis televizijos laidai „Šeštadienio rytas“, o Danielius prisidėjo prie manęs. Bet tai nebuvo romantiška išvyka, taigi jis ja neatsipirks (juokiasi).

Rimtai kalbant, ar ne per greitai pasinėrei į naujus santykius? Visai nepasinaudojai laisve, neparagavai vienatvės...

Matyt, tokia jau esu. Visą gyvenimą tokia buvau – nemėgau ir net nebandžiau būti viena. Buvo ankstesnis draugas – atsirado Deivydas, buvo Deivydas – atsirado Danielius... Gal taip netyčia susiklosto? O gal aš tiesiog bijau vienatvės?..

O gal tu pernelyg patraukli, kad būtum viena?

Bet vyrai tokių moterų kaip aš bijo! Esu stipri, labai stipri, bet čia ir yra mano silpnybė. Silpnesnė moteris nedrasko vyrui akių, moka nugludinti kampus, nutylėti – ir taip išsaugo šeimą. O aš štai neišsaugojau...

Viskas dar prieš akis – gal pasiseks kitą sykį? Gal jau turi kokių planų?

Ne, tokių dalykų nesuplanuosi, o aš ir ne iš tų, kurios planuoja. Kas iš to? Štai vaikus planuosi planuosi, o staiga bum – netyčiukas. Ir ką?..

Pradėję draugauti, judu su Danieliumi buvote linkę slapstytis. Dabar nebesislapstote?

Niekada ir nesislapstėme – tiesiog viešai nepatvirtinome, kad esame kartu. Bet mūsų santykiai ir be tų patvirtinimų buvo aiškūs. Mus kvietė į televizijos laidas, kalbino kartu fotografuotis žurnalų viršeliams, bet nemanau, kad to reikia. Gal atsikandau praeities viešumo? Būdama su Danieliumi, viešo dėmesio vengiu tikrai ne dėl to, kad būčiau netikra dėl mūsų santykių – tiesiog nebenoriu dalytis tuo, kas yra tik mano. Mano vienos.

Vadinasi, tai, kas judu sieja, yra rimta?

Labai rimta. Nemezgu trumpalaikių santykių, vienos nakties nuotykiai – ne man. Jei jau įsimyliu, tai ilgam. Tik nežinau, kiek šįkart truks tas mano „ilgam“ (šypsosi). Labai norėčiau vieno: pasibaigus aistrai ir meilei, pamėginti išsaugoti santykius. Vienąsyk man to padaryti nepavyko, bet gal dar pavyks?..
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius