Natalija Zvonkė nesitikėjo rožių rožės titulo

Antradienio vakarą paskelbęs tobuliausią Lietuvos pramogų pasaulio moterį, spalvingas TV3 projektas „Rožių kerai“ atsisveikino su žiūrovais. Žaviausia rože tiek vyrų, tiek moterų, tiek laidos gerbėjų nuomone tapo Natalija Zvonkė.
Natalija Zvonkė
Natalija Zvonkė / TV3 nuotr.

„Kai mane kvietė į laidą ir papasakojo, kas joje dalyvaus, pasakiau sau – jokių šansų. Tikrai visiškai nesitikėjau būti taip įvertinta. Dėkoju merginoms ir vyrams, ir laidos žiūrovams“, – netikėtu laimėjimu džiaugėsi Natalija.

Susumavus visų laidų rezultatus, rožių balsai pasiskirstė taip: Natalija – pirmoje vietoje, antroje – Nijolė Pareigytė, trečioje – Agnė Jagelavičiūtė, ketvirtoje – Aistė Paškevičiūtė, penktoje – Violeta Tarasovienė, šeštoje – Viktorija Perminaitė, septintoje – Eglė Mickevičienė, aštuntoje –  Rūta Ščiogolevaitė, devintoje – Inga Budrienė.

Ne tik grupės „Yva“ lyderė finalinėje „Rožių kerų“ laidoje džiaugėsi kolegų simpatijomis. Rūta tą vakarą buvo apdovanota net dviem specialiais prizais –  vyrai ją išrinko labiausiai atsiskleidusia rože, o moterys – geriausia drauge.

„Aš į šį šou ėjau parodyti savęs kitokios. Labai džiaugiuosi, kad žmonės pamatė ir kitą mano pusę. Įvertinimas netikėtas, tačiau labai džiaugiuosi dalyvavusi su tokia draugiška ir smagia kompanija“, – apdovanojimus atsiimdama sakė Rūta.

Paskutinė „Rožių kerų“ laida pažėrė visą šūsnį šventinių netikėtumų – Džiugas Siaurusaitis Nijolei atliko ypatingą dainą, Marius Gelažnikas padeklamavo ketureilį, Mundis dalijosi patarlėmis, o Rolandas Skaisgirys, kaip visada, publiką žavėjo atvirumu.

Jau ateinantį antradienį, pagaliau paskelbus geriausią žmoną, meilužę, kulinarę, barų lankytoją, žygeivę, užtarėją ir tolerancijos puoselėtoją, nuo sausio 5 dienos 20.30 val. TV3 eteryje atsivers „3-io buto“ durys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius