-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalijos Bunkės ultimatumas: TV projekte dalyvaus su Zvonkais arba nepasirodys

Gandai apie Deivydo Zvonkaus ir jo buvusios bei esamos žmonų draugystę nėra perdėti. Netrukus saldžioji trijulė pasirodys šį sekmadienį startuojančiame naujame LNK projekte „Supermiestas“.
Natalija Bunkė, Deivydas Zvonkus, Katažina Zvonkuvienė
Natalija Bunkė, Deivydas Zvonkus, Katažina Zvonkuvienė / LNK nuotr.

Pirmoji kompozitoriaus žmona Natalija Bunkė stos ginti Kauno garbę, Deivydas – gimtųjų Telšių, o dabartinė žmona Katažina Zvonkuvienė vadovaus kitataučių, gyvenančių Lietuvoje komandai „Intermiestas“.

Paklausta, ar prodiuseriai nenori pasinaudoti situacija ir šeimynines peripetijas perkelti į TV ekraną, Bunkė tik nusijuokė. „Kai sužinojau, jog būsiu kviečiama į „Lietuvos supermiestą“, iškėliau sąlygą – arba mes dalyvaujame visi trise, arba aš atsisakau dalyvauti šou. Gerai, kad iš karto sutarėme su laidos kūrėjais ir visa smagi mūsų trijulė pasirodysime žiūrovams“, – sako N.Bunkė. Pasak atlikėjos, bus labai smagu juos stebėti: „Bandysime vienas kitą perspjauti.“

„Mes tikrai panašūs į bepročius, nenormalius, kurie taip sutaria, – Zvonkų šeimos draugystę su buvusia vyro žmona komentuoja Katažina Zvonkuvienė. – Deivydas pradėjo spyriotis, kad nespės savo darbų sūkuryje su „Lietuvos supermiestu“, nes norėtų savo gimtajam miestui atiduoti visą širdį. Mes su Natalija jam pažadėjom padėti!“.

Bet, pasak Katažinos, dėl savo komandų garbės jie kovos visomis priemonėmis. „Pyksimės, mušimės, daužysimės ir vienas kitam pavydėsim“,– kvatojasi Katažina.

Projekte „Supermiestas“ susikaus 10 miestų komandos, paskirstytos į du pogrupius.

Kauno kapitonė bus N.Bunkė, Vilniaus – Jogaila Morkūnas, Klaipėdos – Giedrius Savickas, Plungės – Mantas Stonkus, Šiaulių – Andrius Butkus, Telšių – D.Zvonkus, Radži – Panevėžio, Alytaus – Asta Pilypaitė, Marijampolės – Irūna Puzaraitė, o K.Zvonkuvienė vienys Lietuvoje gyvenančius kitataučius komandoje „Intermiestas“
Miestų komandos susirungs dainos, talento, sporto rungtyse, bus specialios varžybos tarp kapitonų ir provokacijos miestiečiams rungtis.

Komisijoje dirbs Rolandas Vilkončius, Asta Baukutė ir Giedrius Drukteinis. Komisijos nariai dalins širdis, o žiūrovai balsuos skambindami telefonu.

Miestų komandos kovos ne tik dėl supermiesto titulo, bet ir dovanos, kuri bus skirta visiems miestelėnams – praėjusį sezoną šou laimėjusi Klaipėda dovanų gavo vaikų žaidimų aikštelę prie Danės upės.Supermiestą“ ves Inga Jankauskaitė ir radistai Jonas Nainys bei Rolandas Mackevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius