Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Nauja detalė S.Grafininos byloje: buvo prisijungta prie jos telefono programėlės

Nuo liepos pirmos be žinios dingusi Sandra Grafinina iki šiol nesusisiekė nei su artimaisiais, nei su jos bylą tiriančiais prokurorais. Jų teigimu, S.Grafinina gali būti nužudyta. Tuo tarpu S.Grafininos vyro Nigelo Westo advokatas Erikas Pavlovičius tikina, kad, jo nuomone, ji yra dingusi be žinios. „Tai nutiko vos prieš kelias dienas. Buvo prisijungta prie Sandros Grafininos mobiliojo telefono programėlės „Whats App“, – tvirtina E.Pavlovičius.
Sandra Grafinina ir Nigelas Westas
Sandra Grafinina ir Nigelas Westas / Asmeninio albumo nuotr.

„Whats App“ programėlė susieta su telefono sim kortele. Be jos ši programėlė tiesiog neveikia. Iki šiol prie jos nebuvo prisijungta. Bet dabar ji ėmė skleisti signalą. Jeigu tą padarė ne Sandra Grafinina, tada kas?“ – laidoje „Ant bangos“ klausimus kelia S.Grafininos vyro advokatas E.Pavlovičius.

Jo nuomone, buvusi „Olialia mergaitė“ yra dingusi be žinios. „Dar nebendravau su policijos tyrėjais, šia informacija dalinuosi pirmą kartą, man ją suteikė vos prieš kelias dienas. Numeris, kuriuo buvo prisijungta prie šios programėlės, priklausė S.Grafininai. Tai angliškas numeris, kuriuo ji bendraudavo su savo klientais. Maža to, liepos tryliktą dieną buvo paskelbta, kad S. Grafinina pasiėmė tūkstantį dolerių iš agentūros ir jų negrąžino. Tokia informacija pasirodė praėjus dvylikai dienų po jos dingimo. Ši aplinkybė taip pat kelia daug klausimų“, – laidoje „Ant bangos“ sako E. Pavlovičius.

Asmeninio albumo ir 15min nuotr./Sandra Grafinina, Erikas Pavlovičius ir Nigelas Westas
Asmeninio albumo ir 15min nuotr./Sandra Grafinina, Erikas Pavlovičius ir Nigelas Westas

Pasak teisininko, jis susisiekė su savo klientu N.Westu bei kitais S.Grafininą pažįstančiais asmenimis. Visi jie patvirtino, kad prieigos prie jos telefono neturėjo. Naujausia informacija apie S.Grafininos dingimo aplinkybes – trečiadienį, laidoje „Ant bangos“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius