-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauja Džordanos meilė – buvęs kalinys

Džordana Butkutė prisipažino dešimt metų kentusi buvusio savo draugo užgauliojimą ir smurtą. Tačiau dabar, trūkus kantrybei, ji jau gyvena nebe su ilgamečiu vadybininku Sergejumi Gorbonu, ją guodžia naujas vyras.
Dž.Butkutė
Dž.Butkutė sako, kad Sergejus ją išnaudojo.

Žurnalui „Klubas“ Dž.Butkutė pasakojo dabar gyvenanti sodyboje, mėginanti atsigauti po neseniai patirtos avarijos. Atlikėja pasakojo tik dabar supratusi, dėl ko Sergejus gyveno su ja. „Jis mane tiesiog išnaudojo“, – sako Džordana. Moteris sako perrašiusi buvusiam savo vadybininkui automobilį ir džiaugiasi, kad neįregistravo jo savo bute, kurį paėmusi paskolą nusipirko prieš trejus metus. Tiesa, ji pripažįsta, kad Sergejus toliau gyvena jos bute, tačiau tikisi, jog kažkokiu būdu pavyks vyrą iš ten iškraustyti.

Džordana pripažįsta, kad gyvenime atsirado naujas vyras, tačiau kol kas jų meilė esą tik platoniška. Džordana sako, jog tai „tragiško likimo žmogus“ – dainininkė pripažįsta, kad jis sėdėjo kalėjime, tačiau sako, kad naujas mylimasis yra labai kultūringas, išsilavinęs.

Tuo tarpu S.Gorbonas žurnalui „Klubas“ sakė vis dar tikintis, jog Džordana kada nors atsitokės ir pareis namo. Jis griežtai kalbėjo apie naująją Džordanos meilę. Anot Sergejaus, šis vyras pripažino, kad yra buvęs narkomanas ir alkoholikas, pusę gyvenimo praleidęs kalėjime už žmogžudystę.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius