-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Naują fotosesiją pristačiusios „Queens of Roses“ turi staigmeną: scenoje prisijungs vyriška kompanija

Artėjant vasaros sezonui merginų grupė „Queens of Roses“ nesnaudžia ir ruošia savo gerbėjams malonią staigmeną. Akvilė Kisielienė, Dileta Meškaitė-Kisielienė ir Monika Mėčiūtė visai netrukus pristatys programą su talentingais šokėjais, kurie padės scenoje sukurti ne tik skambų, bet ir vizualiai patrauklų šou.
„Queens of Roses“ narės Akvilė Kisielienė, Dileta Meškaitė-Kisielienė ir Monika Mėčiūtė
„Queens of Roses“ narės Akvilė Kisielienė, Dileta Meškaitė-Kisielienė ir Monika Mėčiūtė / Dariaus Beinoravičiaus, Karolio Jautaki nuotr.

„Netikėtumo faktorius scenoje labai svarbus, taigi ir mes stengiamės nesėdėti vietoje ir ieškoti įdomių iššūkių. Blogiausia, kai išgirdus apie atlikėją jau žinai, ko gali tikėtis arba ko tikrai nesulauksi“, – kalbėjo Akvilė.

Per paskutinius metus dalyvaudama jau antrame televizijos projekte Akvilė neslepia, kad televizija žavi tuo, kad būtent čia gali atsiskleisti ne tik kaip dainininkė, bet paieškoti savyje ir lavinti kitus talentus – tiek gebėjimą šokti, tiek vaidinti.

O visa tai apjungus ir pats gali maloniai nustebti: „Iš tiesų, kiekvieno žmogaus talentų rezervai yra neišmatuojami, kartais tik patys nežinome, kiek daug gražių dalykų galime nuveikti. Įgavus naujos patirties labai norisi tai išnaudoti ir savo koncertuose. Visos trys esame energingos, mėgstame ir šokti, ir vaidinti, belieka tikėtis, kad tą mūsų didelę energiją talentinga komanda padės panaudoti tikslingai“.

Dariaus Beinoravičiaus, Karolio Jautaki nuotr. /„Queens of Roses“ narės Akvilė Kisielienė, Dileta Meškaitė-Kisielienė ir Monika Mėčiūtė
Dariaus Beinoravičiaus, Karolio Jautaki nuotr. /„Queens of Roses“ narės Akvilė Kisielienė, Dileta Meškaitė-Kisielienė ir Monika Mėčiūtė

Kalbėdamos apie naujus planus merginos džiaugiasi maloniu pasiruošimo naujam projektui procesu: „Niekuomet nemėgome atrepetuotų, nugludintų vienodų judesių, bereikšmių rankų pakėlimų, o jau dabar, dirbdamos su režisieriumi ir repetuodamos su šokėjais matome, kad per minimalią choreografiją su partneriu daug lengviau perteikti jausmą bei emociją“.

Dirbti su vyrišku kolektyvu merginoms ne naujiena – atlikėjos jau keletą metų koncertuoja ir su gyva grupe. Pasak Diletos, stovėti talentingų muzikantų apsupty visada smagu: „Kartu mes labai gera komanda. Nors visuose koncertuose būna improvizacijų, bet programas atliekant gyvai galime labiau prisitaikyti prie publikos, situacijos, neišvengsi ir kuriozų. Kad ir kiek darytume repeticiju, vis juokiamės, kad smagiausi koncertai būna tuomet, kai repetuojame mažai. Muzikantų tarpe populiari frazė “repetuoja tik bailiai” – dažnai ir mes ją naudojame, bet vistiek susiburiam į repeticijų salę. Ko gero, dažnai ir dėl gero laiko“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius