Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauja grupė „Venera“ pasirodys vienais apatiniais?

Nauja žavių šviesiaplaukių grupė „Venera“ publiką kaitins ne tik kokybiška muzika. Grupės prodiuseris neatmeta, kad merginas scenoje daugelį nustebins.
„Venera" kaitins lietuvius ne tik dainomis.
„Venera" kaitins lietuvius ne tik dainomis. / „Solist" nuotr.
Temos: 1 „Venera“

Lietuvos popmuzikos rinkai suburta dar viena merginų grupė, pavadinta „Venera“. Nuo šiol žavios blondinės Alvyda, Rita ir Agnė konkuruos su YVA, „69 danguje“ bei „Blogomis mergaitėmis“.

Trys blondinės – profesionalūs modeliai. Alvyda, Rita ir Agnė susipažino per apatinio trikotažo kolekcijos fotosesiją Belgijoje. Pozuodamos merginos koketavo ir sužavėjo drauge dirbusios komandos vyrus. Tarp jų buvo ir Belgijos muzikos prodiuseris Flassy. Jo teigimu, Alvyda, Rita ir Agnė galėtų ne tik pozuoti fotografui, bet ir dainuoti scenoje. 

Sužavėjo prodiuserius

Baigusios darbą Belgijoje gražuolės grįžo į Lietuvą, toliau bendravo ir galiausiai  gimė mintis savo malonumui studijoje įrašyti keletą dainų. Merginos teigė esančios  patenkintos rezultatu. Pozuodamos merginos koketavo ir sužavėjo drauge dirbusios komandos vyrus.

Jau su įrašais Alvyda, Rita ir Agnė kreipėsi į prodiuserių kompaniją „Solist“. Trijulė tiki, kad ras savo vietą lietuviškos popmuzikos padangėje.

Lietuvos radijo stotyse kol kas „Veneros“ dainų negirdėti, tačiau merginomis susidomėjo naktinių klubų vadovai. Naujųjų metų naktį gražuolės jau koncertavo populiariuose klubuose. Merginos tiki, kad tai tik pradžia.

Žada kokybę

Grupės prodiuseris ir vadybininkas Vilius Survila pasakojo, kad merginų trijulė dainuos popsą ir  turi rimtų ambicijų padaryti viską geriau bei kokybiškiau nei kiti atlikėjai.

„Visi kartu stengiamės, kad „Veneros“ popsas nebūtų banalus. Merginų grupių Lietuvoje yra, tačiau nėra tokių, kurios labai stengtųsi viską daryti kokybiškai ir iki galo. Merginos pritaria tokiai nuomonei ir labai stengiasi“, – tikino V.Survila.

Su apatiniais nepamatysime?

Paklaustas, ar jau turi sumanęs, kokiais triukais išpopuliarins merginas, grupės vadybininkas bei prodiuseris 15min.lt tikino, jog merginų, scenoje vilnkinčių vien apatinius, nepamatysime. Kiekvienam atlikėjui reikia parodyti save. Bus ir įdomesnių pasirodymų, ir dainų, atkreipiančių dėmesį. Galbūt išvysite įdomų duetą su lietuviu ar užsieniečiu. Mūsų, prodiuserių kompanijos, darbas – padaryti taip, kad merginas pastebėtų. Pasitaiko, kad sukuriamas geras produktas, tačiau jis užgesta, nes niekas nepamato ir neišklauso“, – kalbėjo prodiuseris.

„Veneros" muzikos galite pasiklausyti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius