Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauja šiuolaikiška meilės istorija pakeis serialą „Liepsnojantis ledas“

Jau nuo šio antradienio, vasario 24-osios, pavakario metu 17.40 val. „Liepsnojantis ledas“ vietą užleidžia naujai istorijai, naujam pasakojimui, naujai intrigai ir gyvenimo pamokom, kurios privers susimąstyti – „O jei tai meilė...“.
„O jei tai meile“ herojė Alisa
„O jei tai meile“ herojė Alisa / TV3 nuotr.
Temos: 3 Ledas Serialas Meilė

Pagrindinius vaidmenis šiame seriale atlieka Pavelas Baršakas ir Darja Ivanova, arba kitaip Artiomas su Alisa – du jauni žmonės ieškantys tos vienintelės ir nepakartojamos meilės, tačiau iki jos jaunuolių laukia ilgas ir vingiuotas kelias. Negana to, kad jie abu ieškos antrų pusių, jas netikėtai suras internete, o suradę nežinos, kad gyvenime bendrauja vienas su kitu – čia ir prasidės visos linksmybės.

„O jei tai meilė...“ seriale svajonių princą vaidinatis Pavelas prisipažįsta, kad virtualių pažinčių vengia, nes niekada negali žinoti, kas slepiasi kitoje pusėje.

„Naujojo serialo darbai dar tęsiasi, todėl aš daugiausiai laiko praleidžiu filmavimo aikštelėje, o jei prisėdu prie interneto, pabendrauju su draugais ir pasitikrinu elektroninį paštą. Internetinėm pažintim neužsiimu, tačiau praktikuojančius skubu įspėti, kad reiktų būti atsargesniems, nes už virtualios merginos netyčia gali slėptis ir vaikinas! Na, o mano „O jei tai meilė...“ serialo herojus jaučiasi atradęs giminingą sielą. Apskritai jis kaip kokosas. Viena vertus, jo darbas verčia būti rimtuoliu, ir tai yra jo kevalas, o bendravimas internete jį suminkština ir leidžia paatvirauti“, – apie naują TV3 serialą ir savo vaidmenį jame pasakoja Pavelas Baršakas.

Jau nuo antradienio TV3 žiūrovai susipažins su Alisa, kuri toli gražu neprimena jos pasirinkto slapyvardžio „Coliukė“, su herojes močiute, kuri ne tik skaniausias pasaulyje bandeles su varške kepa, bet ir nori ištekinti jos viengungiu tapusį sūnų, Alisos tėvą. Su geriausia drauge Ala, kuri savo grožį „ryškina“ plastinėmis operacijomis ir su daug kitų įdomių ir šyspeną keliančių personažų, klausiančių savęs „O jei tai meilė...“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius