-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nauja televizijos pora – Ieva Stasiulevičiūtė ir Gytis Šapranauskas

Lietuviškame šou pasaulyje pažįstama grupės YVA narė Ieva Stasiulevičiūtė bus dažniau pastebima ne su mylimuoju Vytautu Šapranausku, o su jo sūnumi Gyčiu. 22–ejų mergina ir 26-erių reklamos specialistas sulaukė bendro gyvenimo iššūkio – jiedu taps pora. Tiesa, tik televizijos ekrane – Ieva ir Gytis netrukus taps „Lietuvos ryto“ televizijoje atsinaujinančios laidos „Griūk negyvas“ vedėjais.
Laidos „Griūk negyvas“ vedėjai – Gytis Šapranauskas ir Ieva Stasiulevičiūtė
Laidos „Griūk negyvas“ vedėjai – Gytis Šapranauskas ir Ieva Stasiulevičiūtė / Renato Neverbicko/„Lietuvos rytas“ nuotr.

Nuo liepos 25 dienos be televizijos žiūrovų pamėgtų slaptos kameros vaizdelių, laidoje nestigs juokingų situacijų, kuriose pagrindinius vaidmenis atliks nauja vedėjų pora – Ieva Stasiulevičiūtė ir Gytis Šapranauskas.  „Laidos formatas žiūrovų jau pažįstamas bei pamėgtas. Šalia kaskart vis naujų slaptos kameros vaizdelių atsirandame mes – du nauji vedėjai. Tikiuosi, kad žiūrovai taip pat smagiai juoksis ir iš mūsų su Gyčiu bendrai sukurtų situacijų“, – po pirmųjų laidos filmavimų pasakojo Ieva.

Pasak jos, žinia, jog teks laidą vesti su mylimojo sūnumi, nudžiugino, tačiau ji iš karto suprato, kad apkalbos greitai sklis ir žmonės ims ją guldyti į lovą ne tik su mylimuoju Vytautu Šapranausku, bet ir su jo sūnumi, naujuoju kolega „Lietuvos ryto“ televizijoje.

Mes juk beveik giminės, todėl drąsiai galiu teigti, kad nepraleidžiame progos pasijuokti vienas iš kito.Per pirmuosius laidos „Griūk negyvas“ filmavimus tiek Ieva, tiek Gytis nuo pat pirmos akimirkos laidė linksmus juokelius bei nevengė vienas kito patraukti per dantį. „Su Gyčiu mus sieja sveika bendravimo forma. Mes nevengiame pasišaipyti nei vienas iš kito, nei patys iš savęs. Manau, tik taip mes galim būti atviri tiek sau, tiek žiūrovams“, – atviravo Ieva.

„Kitaip ir negali būti. Mes juk beveik giminės, todėl drąsiai galiu teigti, kad nepraleidžiame progos pasijuokti vienas iš kito. Gyvenimas yra pakankamai pilkas, tad jei nesugebėsime į jį žiūrėti su šypsena, galime iš karto konstatuoti sau mirtį“, – pritarė Gytis.

Juokas pro ašaras, komiškos ir netikėtos situacijos, aplinkinių reakcijos ir naujai iškepta vedėjų pora – Ieva Stasiulevičiūtė ir Gytis Šapranauskas – žiūrovus kvies žiūrėti laidą „Griūk negyvas“ nuo liepos 25 dienos, kiekvieną darbo dieną, 20.25 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius