Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naują „Utenos trikotažo“ kolekciją pristatė vien apatiniais vilkintys šokėjai

Ketvirtadienio vakarą restorane „Green Hall“ įvyko inovatyvios ir futuristinės „Utenos trikotažo“ naujausio prekės ženklo „About“ kolekcijos pristatymas. Į renginį susirinko gausybė verslo pasaulio atstovų, kurie įprastai vakarėliuose nedalyvauja.
 Kolekcijos pristatymo akimirka
Kolekcijos pristatymo akimirka / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Kolekcija buvo pristatyta itin originaliai: skambant legendinėms grupės „Depeche Mode“ dainoms, vietoje podiumu vaikštančių manekenių, drabužius demonstravo meninį performansą atliekančios merginos bei vaikinai iš „Baltijos baleto grupės“. Šokėjai lazerių šviesoje vilkėjo tik apatinį trikotažą, mat „About“ kolekcijoje dominuoja prabangūs apatinukai su šilko proteinais, bičių vašku, alavijo ekstraktu, sidabro jonais arba merino vilna.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./ Kolekcijos pristatymo akimirka
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./ Kolekcijos pristatymo akimirka

Iš viso buvo pristatytos šešios subtilaus dizaino apatinio trikotažo linijos, skirtos vyrams ir moterims. Apie trikotažo išskirtines savybes pasakojo renginio vedėjas, aktorius Leonardas Pobedonoscevas. O netrukus žodžio tarti išėjo „Utenos trikotažo“ generalinis direktorius Gintautas Bareika. „Per vienerius metus įmonės kolektyvas sukūrė šį apatinį trikotažą, kuris sukurtas suprantantiems ir vertinantiems kokybę“, – pristatymo metu kalbėjo įmonės direktorius.

Naujojo prekės ženklo ir kolekcijos pristatymą stebėjo „Sportland LT“ generalinis direktorius Vladas Korsakovas, „Lėvuo“ generalinė direktorė Laima Kačionienė, „SBA“ Finansų viceprezidentas Algirdas Šabūnas ir kiti verslo pasaulio atstovai.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./ Leonardas Pobedonoscevas ir Gintautas Bareika
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./ Leonardas Pobedonoscevas ir Gintautas Bareika

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius