-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Naujai komedijai besiruošiantys aktoriai prabilo apie vietas, kuriose nenorėtų atsidurti

„Kokioje vietoje niekada nenorėčiau atsidurti? Tai baisus klausimas! Tik pasvarstyk apie tai garsiai ir išsipildys!“ – šypsodamasi sakė pastaruoju metu su kolegėmis Gabija Jaraminaite, Vitalija Mockevičiūte, Oneida Kunsunga bei kitomis daug laiko teatro komedijos „Rasos 2. Šventė tęsiasi!“ repeticijose praleidžianti aktorė Aušra Štukytė.
Gabija Jaraminaitė, Oneida Kunsunga, Aušra Štukytė, Tadas Gryn, Ramūnas Šimukauskas
Gabija Jaraminaitė, Oneida Kunsunga, Aušra Štukytė, Tadas Gryn, Ramūnas Šimukauskas / Martyno Siruso nuotr.

Būtent šiame daugybę juoko sukeliančiame pastatyme, kuriam pjesę parašė žinomas aktorius Ramūnas Šimukauskas, keturios žavios damos iš sostinės pakliūva į provincijos miestelio policijos nuovadą. O čia ir prasideda neįtikėtinai juokingi nuotykiai, santykių aiškinimaisi ir moteriškos intrigos, kurias bandys numalšinti nuovados policininkas ir į pagalbą iškviestas vienos iš damų vyras.

„Gerai, kad šis „apsilankymas“ nuovadoje mums tėra vaidinimas, kuris sukelia ypatingai geras emocijas“, – patikino A.Štukytė.

Martyno Siruso nuotr./Aušra Štukytė
Martyno Siruso nuotr./Aušra Štukytė

Komedijoje, kurioje sprogs ne tik juoko bomba, o kiekvienas žiūrovas, išėjęs iš salės po spektaklio, išsineš optimizmo ir geros nuotaikos puokštę, vaidmenį atliekantis Tadas Gryn sakė labiausiai nenorintis atsidurti kalėjime, lėktuve, kurio sugedo varikliai, ir nuobodžioje kompanijoje, negalėdamas jos palikti bei išeiti namo.

Martyno Siruso nuotr./Oneida Kunsunga, Ramūnas Šimukauskas
Martyno Siruso nuotr./Oneida Kunsunga, Ramūnas Šimukauskas

„Nuovadoje iš tiesų esu buvusi. Bet kaip liudininkė. Kitu atveju tikrai į ją nenorėčiau patekti“, – neabejojo O.Kunsunga.

Jai pritarė ir G.Jaraminaitė, pridurdama, jog netrokštų atsidurti laukinėse džiunglėse, gausiose šliužų, vabzdžių ir kitokių nemalonių gyvių.

„Areštinė, gėdinga situacija ir Tarybų sąjunga – tai trys vietos, kuriose nenorėčiau „apsilankyti“, – su šypsena, bet kartu rimtai sakė aktorė Vitalija Mockevičiūtė.

Martyno Siruso nuotr./Vitalija Mockevičiūtė
Martyno Siruso nuotr./Vitalija Mockevičiūtė

Būtent tokie spektakliai, kaip „Rasos 2. Šventė tęsiasi!“, anot jos, atgaivina gyvenimo džiaugsmo troškimą ir pripildo kasdienybę geros nuotaikos.

Neįtikėtino populiarumo sulaukusi pirmoji komedijos „(Ne)galiu tylėti (ne)galiu tylėti/ Rasos“ dalis stebino žiūrovus atvirais žavių moterų pasakojimais apie savo gyvenimus ir sprogdino juoko fejerverkus visuose Lietuvos miestuose. Taip spektaklis subūrė didžiulę minią gerbėjų, kurių prašymu, kūrybinė komanda sukūrė iki ašarų priversiančią juoktis komediją „Rasos 2! Šventė tęsiasi!“.

Martyno Siruso nuotr./„Rasos 2. Šventė tęsiasi!“ aktoriai
Martyno Siruso nuotr./„Rasos 2. Šventė tęsiasi!“ aktoriai

Komedijos aktoriai – žiūrovams puikiai pažįstami iš TV laidų, kino filmų, įvairių teatro projektų – Aušra Štukytė, Vitalija Mockevičiūtė, Gabija Jaraminaitė, Eglė Mikulionytė, Oneida Kunsunga, Ramūnas Šimukauskas ir Tadas Gryn, žada nepakartojamas emocijas.

Spektaklio režisierius – Ričardas Vitkaitis, pjesės autorius – Ramūnas Šimukauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius