Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujame atlikėjo Gslim klipe – Afrika ir gražuolė jo žmona iš Lietuvos

Dainininkas iš Pietų Afrikos GSLIM (Gabriel Sweet Life In Music – Gabrieliaus saldus gyvenimas muzikoje), pristato naujos dainos „My blessings“ klipą. Tai jau penktojo klipo premjera, šiandien ypatinga diena ne tik gerbėjams Afrikoje bet ir Europoje. Atlikėjas iš Keiptauno jau puse metų gyvena Lietuvoje, klipe nusifilmavo gražuolė žaliaakė, jo žmona Christa iš Lietuvos.
Gslim ir jo žmona Christa
Gslim ir jo žmona Christa / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 GSLIM Keiptaunas

Atlikėjas ir dainų autorius Gslim yra kilęs iš Nigerijos Delta valstijos, savo muzikinę veiklą pradėjo kaip vaikinų grupės narys, bet po kurio laiko jis nusprendė tęsti solinę karjerą. Šalia jo dažnai galima sutikti jo žmoną lietuvaitę Kristę, geriau žinoma Christos vardu. Juodu partneriai ir gyvenime, ir filmavimo aikštelėje. Fitneso trenerė ir makiažo meistrė ne tik padeda savo sutuoktiniui siekti solinės karjeros aukštumų, bet ir pati filmuojasi jo muzikiniuose klipuose, šis jai jau trečias.

Sunki pradžia – kelias svajonės link

Didžiausias dainininko Gslim gyvenimo tikslas būti išgirstam ir įkvėpti kitus, vyras turi tvirtą požiūrį į tarpusavio santykius, religiją bei žmoniją, greitas ir pigus populiarumas ne jam. Afrikoje žinomas vyras savo vaikystėje buvo labai užsispyręs ir ambicingas, todėl pradėjo dirbti, kad padėtų savo tėvams, kurie augino penkis vaikus, berniukas išsmukdavo iš namų ir gatvėje pardavinėdavo šaltą vandenį, o uždirbtus pinigus parnešdavo tėvams. Kelias olimpo link nebuvo lengvas, dažnai reikdavo krapštyti paskutinius pinigus norint įrašyti dainą muzikos studijoje. Palengva reikalai ėmė gerėti, atsirado gerbėjai, o pati didžiausia – jo mūza Kristė, pora augina dvi dukreles. Mažajai Zarah Nnenna, vos keli mėnesiai, būtent dėl jos gimimo pora atvyko į Lietuvą.

Asmeninio albumo nuotr./Gslim ir jo žmona Christa
Asmeninio albumo nuotr./Gslim ir jo žmona Christa
Asmeninio albumo nuotr./Gslim su dukromis
Asmeninio albumo nuotr./Gslim su dukromis

Klipe – visi svarbiausi

Daina „My blessings“ yra penktasis atlikėjo video klipas, jis buvo filmuotas Keiptaune. Daina skirta būtent žmonai, pagrindinė idėja – žmogiškumas, tikras paprastas kasdienis žmonių gyvenimas be brangių mašinų ir milžiniškų vilų. Filmuojant klipą po Kristės širdimi jau plakė dukrelės širdis, moteris laukėsi ketvirtą mėnesį. Pora juokauja, kad filmavimo aikštelėje jie buvo jau ne dviese, o trise.

„Keiptaunas yra didelių kontrastų miestas, kuriame gyvena ir ilsisi milijonieriai, o visai šalia skurdas. Buvo scenų kurias filmavome miesto dalyje kuri tikrai nėra pati saugiausia, todėl visiems reikėjo saugoti vienas kitą ir prižiūrėti, kad nepavogtų aparatūros“ – prisimena lietuvaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Gslim ir jo žmona Christa
Asmeninio albumo nuotr./Gslim ir jo žmona Christa

Lietuva patinka

Ilgesniam laikui visa šeima į Lietuvą grįžo po 12-kos metų pertraukos. Iš didelės Pietų Afrikos, kurioje daugybė kultūrų, maža Lietuva pradžioje atrodė itin rami, tačiau įspūdinga pora čia jaučiasi labai gerai. „Keiptaune gyvenome beprotišku ritmu, daug keliavome, dirbome, kartais apie skrydį dėl darbo susitikimo sužinodavome iš vakaro“ – sako trisdešimties Gabrielius prieš kelis metus gavęs Afrikos jaunimo apdovanojimą, kaip perspektyvus atlikėjas.

Gabrieliui Lietuva patinka, vietiniai žavi savo nuoširdumu, dabar vyrui svarbiausia šeima ir Lietuvos ramybė jiems kaip tik, tai tik pertrauka prieš naujus jau planuojamus projektus.

Žvilgsniai gatvėje porai netrukdo

Modeliu dirbusi juodaplaukė žaliaakė, tamsiaodis ir dvi mergaitės atkreipia praeivių žvilgsnius gatvėje, šeima neeilinė, tačiau Christa sako, kad tai vieni juokai, Europoje mišri santuoka dažna ir nieko nebestebina, tačiau Pietų Afrikoje kitaip.

„Tai be galo graži šalis su didingais kalnais vynuogynais ir vandenynu. Ten gyvena visų rasių ir kultūrų žmonės. Šalies istorija labai skaudi ir tik keliasdešimt metų atgal mūsų santykiai ten būtų buvę nelegalūs, šiai dienai rasinis susiskirstymas ten dar egzistuoja, bet nebe taip akivaizdžiai, todėl žmonės kartais keistai reaguodavo pamatę mus, bet mūsų tai niekada netrikdė. Kartais juokaujame, jei būtume gyvenę apartheido laikais, turbūt būtume priklausę kokiai sukilėlių grupei ir ko gero likusias dienas leidę nelaisvėje“, – šypteli įsimylėjėlių pora.

VIDEO: My blessings

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius