Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Naujame Tado Vidmanto filme – apsinuoginusi Inga Valinskienė

Režisierius Tadas Vidmantas savo Instagram paskyroje pasidalino pikantišku filmo gamybos proceso kadru. Jame užfiksuota žinoma dainininkė ir filmų įgarsintoja Inga Valinskienė. Šiuo metu su koncertiniu turu po Lietuvą keliaujanti atlikėja kadre – vien tik su liemenėle.
Inga Valinskienė
Inga Valinskienė / Stop kadras

Paklaustas, ar tai naujo filmo reklaminės kampanijos dalis, Tadas Vidmantas nusijuokė, kad tame tai padori nuotrauka. „Iš tikrųjų tai čia nieko labai pikantiško – tiesiog įdėjau gražią gražaus žmogaus nuotrauką“, – juokaudamas atsakė režisierius.

Tačiau režisierius pridūrė, kad tai neabejotinai yra susiję su naujausiu jo filmu.

„Sukūriau kol kas geriausią savo filmą „Lietuviški svingeriai“, kuris pasirodys kino teatruose spalio pabaigoje. Norėjau paerzinti žiūrovus ir parodyti, ko bus galima tikėtis. Tai nebus erotinis filmas, kaip galima pagalvoti pagal įkeltą nuotrauką. Tai komedija su N-16 cenzu. Bus labai švelnios erotikos, tačiau daugiau bus juoko“, – pasakojo T.Vidmantas.

Filmo kūrėjų nuotr./Inga Valinskienė
Filmo kūrėjų nuotr./Inga Valinskienė

Paklausta apie paviešintą nuotrauką, jos herojė Inga Valinskienė buvo lakoniška.

„Nenoriu kol kas nieko pasakoti apie scenas, kuriose filmavausi ir tas, kuriose teko nusimesti dalį drabužių, nes man dar neleido to daryti prodiuseriai. Bet patys turbūt suprantate iš filmo pavadinimo, kad bus intriguojančių dalykų“, – teigė Inga Valinskienė.

Tai pirmas Ingos Valinskienės vaidmuo kine. Paklausta, ar tam reikėjo daug drąsos, Inga užtikrino, kad scenų filmavimo metu jautėsi gerai.

„Filme truputį apsinuoginau. Man tai buvo pirmas kartas prieš kameras. Viskas pavyko puikiai, nes buvo sukurta labai komfortiška aplinka. Be to, myliu savo kūną, jo visiškai nesigėdiju“, – pasakojo I.Valinskienė.

Inga Valinskienė
Inga Valinskienė
Stop kadras/Inga Valinskienė
Stop kadras/Inga Valinskienė

Apie filmą

Sutuoktiniai Simas ir Giedrė pajunta, kad jų seksualinis gyvenimas darosi panašus į grikių dietą. Bet vieną vakarą jie netikėtai atsiduria lovoj su dar viena moterimi. Giedrė po tokio nuotykio lieka lengvai sumišus, o Simui visiškai susisuka galva.

Vyras kelia kartelę ir įkalba žmoną permiegoti su svingerių pora. Tik nei patys svingeriai, nei vakarėlis jų prabangiuose namuose nebus toks, kokio visi tikėjosi.

Filmo kūrėjų nuotr./Inga Valinskienė
Filmo kūrėjų nuotr./Inga Valinskienė

Filmo režisierius ir scenarijaus autorius – Tadas Vidmantas. Filme, platina „Vabalo filmai“, vaidina Inga Valinskienė, Martynas Nedzinskas, Gelminė Glemžaitė, Vytautas Kaniušonis, Giedrius Savickas ir kiti. „Lietuviškus svingerius“ bus galima pamatyti visuose didžiausiuose šalies kino teatruose nuo 2018 m. spalio 26 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius