Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujame žurnale „Laima“ skaitykite: dvasinio mokytojo paieškos – tai mada, būtinybė ar priklausomybė?

Prekyboje jau pasirodė naujausias – balandžio mėnesio – žurnalas „Laima“. Jame skaitykite:
Žurnalo „Laima“ balandžio mėnesio numeris
Žurnalo „Laima“ balandžio mėnesio numeris / Viršelis

Mylėti savo guru

Puoselėjame ne tik kūną, bet ir sielą: kasmet daugėja žmonių, norinčių greitai patobulinti netobulą savo gyvenimą, rasti guru, kuris pasakytų stebuklingus žodžius, ir viskas pasikeistų.

Jei jūsų seniai matyta pažįstama tarp kitko paklaus: „O tu pas ką vaikštai?“, tai turės galvoje ne kirpėją ar manikiūrininkę, o ne – dabar progresyvūs žmonės vaikšto pas dvasinius mokytojus, laimingo gyvenimo specialistus, asmenybės ugdymo trenerius, minčių galios puoselėtojus, bioenergetikus ir visų galų instruktorius. „Laima“ ieško atsakymo: tai mada, būtinybė ar priklausomybė? 

Vida Press nuotr./Asmenybės ugdymas
Vida Press nuotr./Asmenybės ugdymas

Dėlionė be kompromisų

Dainininkę, televizijos laidų vedėją Rūtą Ščiogolevaitę labai gerai apibūdina žinoma mįslė: „Pramušęs ledą rasi sidabrą, pramušęs sidabrą rasi auksą.“ Ir kai kam iš tiesų pasiseka iki to aukso prisikasti. Rūta šypsodamasi sako, kad jos gyvenimas – labai įdomus, spalvingas ir kupinas įvykių, apie kuriuos mes net neįtariame. Tų spalvų jam suteikia santykiai su vaikais, vyru, tėvais, draugais. Šviesesnių atspalvių – vaikų išdaigos ar šypsenos, tamsesnių – draugų išdavystės ar artimųjų netektys. „Manau, dauguma žmonių gyvena kur kas ramiau nei aš“, – pokalbyje tete-a-tete intriguoja griežtoji „X faktoriaus“ teisėja.

Redos Mickevičiūtės/„Laima“ nuotr./Rūta Ščiogolevaitė
Redos Mickevičiūtės/„Laima“ nuotr./Rūta Ščiogolevaitė

Pasiklausyti ir pasižiūrėti

Gali neatpažinti orkestro pirmojo smuiko, tačiau dirigento neįsidėmėti neįmanoma. Matomiausias scenos žmogus. Kūrybingas, uždegantis, o gal ekscentriškas lyderis? Įsitikinsime, „Laimos“ rubrikoje „Akistata“ kalbindami neseniai 55-ąjį gimtadienį šventusį Lietuvos valstybinio simfoninio (LVSO) įkūrėją, meno vadovą ir vyriausiąjį dirigentą Gintarą Rinkevičių ir 28-erių jo kolegą Gediminą Gelgotą, prieš aštuonerius metus įkūrusį Naujų idėjų kamerinį orkestrą („NI & Co“).

Gedmanto Kropio/„Laima“ nuotr./Gintaras Rinkevičius
Gedmanto Kropio/„Laima“ nuotr./Gintaras Rinkevičius
Gedmanto Kropio/„Laima“ nuotr./Gediminas Gelgotas
Gedmanto Kropio/„Laima“ nuotr./Gediminas Gelgotas

Moters kūnas – nuo „size zero“ iki „size plus“

Aukščiausiosios lygos mados dizaineriai skelbia pasauliui, kad gražu tai, kas ilga, liesa, plokščia. Tad jei jūs – liekna, sportiška, turite nepriekaištingą KMI, esate, remiantis mados standartais, „size plus“, žodžiu, storoka. Ko mados pasaulyje gali tikėtis merginos, kurioms gamta davė moteriškas, o ne „fashion“ formas? Visgi jos į jį braunasi, o jų sėkmės istorijos ne vieną moterį įkvėps geriau galvoti apie save ir priimti savo toli gražu ne „size zero“ kūną.

„Laima“ shopping

Visos mes, atšilus orams, keičiame spintos turinį. Tik vienos tai mėgsta, kitos – ne. Tingiausioms ar neturinčioms laiko – mūsų patarimai, kaip atsinaujinti be didelių pastangų, ir net 279 madingi pirkiniai!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius