-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas „2 minutės šlovės“ atradimas – išskirtinio balso akloji

Talentų šou „2 minutės šlovės“ sužibo nauja žvaigždė – akloji Lidija Gurova iš Visagino užbūrė visus savo neįtikėtinu balso tembru, kuklumu ir pasiryžimu.
Lidija Gurova
Lidija Gurova / LNK nuotr.

„Gyventi tamsoje dar nereiškia gyventi be šviesos. Tos šviesos viduje tu turi išties daug. Vienas iš svarbiausių žmogaus pojūčių – lytėjimas. Tu simboliškai palytėjai kiekvieno mūsų širdį, išėmei, paglostei ir idėjai atgal“, – komentuodamas Lidijos pasirodymą, sakė žiuri narys Arūnas Valinskas. Jis, atsidėkodamas merginai už širdį glostantį pasirodymą, užlipo ant scenos ir paspaudė neregei ranką.

Lidija yra dar viena legendinės vokalo mokytojos Vitos Pimpienės mokinė. Vita, dainavimo mokiusi O. Kolobovaitę bei projekte „2 minutės šlovės“ pasirodžiusį Ilją, Lidiją dainuoti moko jau aštuonerius metus. Mokytoja pasakojo, kad Lidija, augusi internate, dainuoti pradėjo anksčiau, nei kalbėti. Lidijai buvo tik 11 metų, kai mokytoja pradėjo su ja dirbti – mokė jos dainuoti pagal specialią metodiką: liesdama veidą, diafragmą.

V.Pimpienė sako, kad Lidijos ne tik unikalus balsas, bet ir puiki atmintis: jos repertuaras siekia per 200 kūrinių, ji dainuoja ne tik lietuviškai, bet ir rusiškai, lenkiškai, itališkai, vokiškai, angliškai, turi puikią klausą, yra be galo darbšti. Mokytoja sako, kad Lidija mėgsta būti scenoje ir be galo mėgsta dainuoti, tačiau filmuodamasi „2 minutės šlovės“ susijaudino labiau nei įprastai.

Televizijos žiūrovai šį unikalų neregės pasirodymą galės išvysti jau šį sekmadienį. Šios savaitės laidoje žiūrovai taip pat išvys ir netradicinius instrumentus bei šokančias lėles. Unikalaus šeimyninio ansamblio „Regnum Musicale“ atstovė Joana Daunytė šį kartą scenoje pasirodys su Dangiru Būgu, kuris jaunajai arfininkei pritars... skalbimo lenta. Klasikinį arfos skambesį gražiai papildė metalinė skalbimo lenta, kurią Dangiras savaip patobulino, prisukdamas dviračio skambutį ir metalinę lėkštelę.

Lidijos debiutas televizijoje ir skalbimo lentos muzika laidoje „2 minutės šlovės“ jau šį sekmadienį 19.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius