Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas Saugirdo Vaitulionio įvaizdis priminė garsiąją Donny Montell „lamos“ šukuoseną: ar tinka?

Viename sostinės renginių trečiadienį prie sienelės pozavusį rinkodaros specialistą Saugirdą Vaitulionį atpažino ne kiekvienas. Kone pirmą kartą viešumoje pasirodęs ne tiesiais, kaip įprasta, o garbanotais plaukais, Saugirdas kaip mat priminė Donatą Montvydą su garsiąja „lamos“ šukuosena.
Doantas Montvydas, Saugirdas Vaitulionis, Erika Purauskytė
Doantas Montvydas, Saugirdas Vaitulionis, Erika Purauskytė / Scanpix, Luko Balandžio nuotr.

15min Saugirdas Vaitulionis pasakojo, kad apie jo tikruosius garbanotus plaukus žinojo net ne kiekvienas jo bičiulis. Jis jau kone dešimtmetį viešumoje pasirodo tik su tiesiais plaukais.

Asmeninio albumo nuotr./Saugirdas Vaitulionis
Asmeninio albumo nuotr./Saugirdas Vaitulionis

„Aš niekada neslėpiau savo garbanotų plaukų. Tiesiog visada juos tiesindavau, nešioti būtent taip ir ne kitaip jau buvo tapę įpročiu. Tačiau prieš kelias savaites su draugais leidžiant laiką Nidoje, kur nesinorėjo per daug ruoštis, po dušo pasirodžiau nesusitvarkęs plaukų, ir Agnė Jagelavičiūtė paklausė, kodėl dažniau taip nevaikštau. Tada pagalvojau, kad gal visgi ši šukuosena visai nebloga“, – kalbėjo Saugirdas.

Trečiadienio vakarą jau ne tik draugų būryje, bet viešai degustacinėje vakarienėje pasirodęs su tokia pačia šukuosena, S.Vaitulionis nesuklydo – komplimentų sulaukė dar daugiau.

„Grįžus iš pajūrio taip pat tiesiai po dušo išėjau į renginį. Pagalvojau: ai, dzin, kaip tos mano garbanos atrodo. Ir pasirodo, kad viskas puikiai tinka. Iš tikrųjų pats nustebau – jau seniai tiek pagyrų esu gavęs“, – šypsojosi jis.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Saugirdas Vaitulionis ir Erika Purauskytė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Saugirdas Vaitulionis ir Erika Purauskytė

Žinoma, Saugirdas neišvengė ir palyginimų su Donatu Montvydu, kuris 2016-aisiais metais atstovaudamas Lietuvai „Eurovizijoje“ buvo panašiai susigarbanojęs plaukus ir iškart gavęs „lamos“ šukuosenos etiketę.

„Aš tikrai nebuvau iš tų, kurie kritikavo Donato šukuoseną. Tuo metu buvau Dubajuje ir specialiai įsikėliau nuotrauką su tokiais pat plaukais. O be to, ir pats esu iš savęs juokęsis, kad turiu Donato Montvydo „lamos“ šukuoseną, bet maniškė – natūrali. Tačiau šįkart niekas sudirbti manęs nebandė, tai, vadinasi, gal man tinka“, – kalbėjo jis.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Lietuvos atstovas Donatas Montvydas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Lietuvos atstovas Donatas Montvydas

Dubai goes #lamahair! Sėkmės, Donatai! Fingers crossed! #eurovision2016

A post shared by Saugirdas Vaitulionis (@saugirdas) on

Po gražių atsiliepimų Saugirdas Vaitulionis sako galbūt taip atrodys dažniau – aplinkiniai pagaliau privertė patikėti, kad ši šukuosena jam puikiai tinka.

„Šiandien aš vėl garbanotas, – juokėsi jis. – Šiaip visą laiką paklusau amžinai taisyklei, kai visi garbanoti nori tiesių plaukų, o turintys tiesius – garbanotų. Visada turėdavau arba labai trumpus, arba ilgesnius, bet ištiesintus plaukus. Tačiau, matyt, su metais vis dažniau pradedi galvoti: „Ai, dzin, bus gerai.“ Tai galbūt dažniau taip ir galvosiu.“

Saugirdas pripažįsta, kad tiesūs plaukai priverčia ir ilgiau pastoviniuoti priešais veidrodį, o garbanoti sutaupo laiko – po dušo gali tiesiai eiti į miestą.

„Kažkada buvau pasidaręs cheminį tiesinimą, o šiaip paprastai su fenu išdžiovinu ir ištiesinu. Bet kadangi Lietuvoje būna labai dažnai drėgna, tai tenka dar naudoti ir papildomas priemones, kad išėjus vėl nesusigarbanotų. Tad jei dažniau nešiosiu iš mamos paveldėtus plaukus, bus kiek patogiau“, – 15min kalbėjo Saugirdas Vaitulionis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius