Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas „Šok su manimi“ nugalėtojų projektas drąsins lietuvius

„Daugelis susikuria tam tikras ribas ir bijo jas peržengti. Tokie žmonės namie, draugų kompanijose, darbe būna „tyleniai“, bijo parodyti savo linksmąją, pozityviąją pusę. Net apie ką nors labai svajodami taip ir pragyvena gyvenimą nedarydami to, kas jiems nuoširdžiai patinka“, – sako projekto „Šok su manimi“ nugalėtojai – TV3 laidų vedėjas Mindaugas Rainys ir šokėja Milana Jašinskytė-Pankevičienė, pristatydami naują, Lietuvoje dar nematytą projektą „Išdrįsk!“, kurį jau nuo šio pirmadienio, birželio trečiosios, kasdien matys televizijos internete „TV3 Play“ žiūrovai.
Milana Jašinskytė-Pankevičienė ir Mindaugas Rainys
Milana Jašinskytė-Pankevičienė ir Mindaugas Rainys / TV3 nuotr.
TV3 nuotr./Milana Jašinskytė-Pankevičienė ir Mindaugas Rainys
TV3 nuotr./Milana Jašinskytė-Pankevičienė ir Mindaugas Rainys

„Mums su Milana patinka šokti, ir mes pasiryžome šokti visur, kur tik įmanoma. Visą birželį mes šoksime tarp Lietuvos ir Pietų Amerikos: šokiui rinksimės įvairiausias vietas – nuo autobusų stotelių iki parkų, nuo kalnų, miškų, kur niekas nesilanko, iki  žmonių pilnų aikščių. Savo trumpą šokį, nesidrovėdami aplinkinių, šoksime dėl savęs, pranešdami visiems: „Pabūkite spontaniški, pasielkite neprognozuojamai, pasilinksminkite ir pasitikite vasarą!“ – sako entuziastingai nusiteikęs Mindaugas.

TV3 nuotr./Milana Jašinskytė-Pankevičienė ir Mindaugas Rainys
TV3 nuotr./Milana Jašinskytė-Pankevičienė ir Mindaugas Rainys

Iš pradžių M.Rainys paslaptingąjį šokį žada šokti Lietuvoje, o Milana – Peru ir Bolivijoje. Vėliau Mindaugo maršrutas ves į Italiją ir Ispaniją: „Tikimės, kad šis, pirmasis, bandymas bus sėkmingas, šokiu užkrėsime ir kitus – tiek lietuvius, tiek užsieniečius.“

Pagrindinė žinutė, kurią geriausio žiniasklaidos projekto internete – „TV3 Play“ – lankytojams neša „Šok su manimi“ nugalėtojai, – „Išdrįsk! Išdrįsk daryti tai, ką mėgsti.“ Pietų Amerikoje viešėsianti M. Jašinskytė-Pankevičienė jau nekantrauja „TV3 Play“ žiūrovams parodyti netikėčiausias Peru ir Bolivijos vietas, kuriose šoks. „Išdrįsk!“ projektą bus galima stebėti ne tik kompiuterio ekrane, bet ir išmaniuosiuose telefonuose su iOS operacine sistema.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius