-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Naujas TV3 serialas „Choras“ apdovanotas net trimis „Auksiniais gaubliais“

Vasarį televizija TV3 pradės rodyti naują serialą „Choras“ („Glee“), kuris šiąnakt buvo apdovanotas net trimis „Auksiniais gaubliais“: kaip geriausias metų serialas komedijos ir miuziklo kategorijoje, o už geriausius antraplanius vaidmenis TV kategorijoje įvertinti du serialo aktoriai – Jane Lynch ir Chrisas Colferis. „Auksiniu gaubliu“ kaip geriausias metų serialas komedijos ir miuziklo kategorijoje šis serialas buvo įvertintas ir pernai.
Naujas serialas „Choras“
Naujas serialas „Choras“ / TV3 nuotr.
Temos: 2 Serialas TV3

Šiuo metu vienas populiariausių serialų pasaulyje „Choras“ pasakoja apie talentingų jaunuolių, susibūrusių į mokyklos chorą, istorijas. Degdami siekiu savo balsais užkariauti pasaulį, būti geriausi, pralenkti garsiausias pasaulio žvaigždes, jaunuoliai dar turi mokyklinį, paauglišką gyvenimą: pamokos, populiarumas, santykiai, pirmosios meilės dramos...

„Choro“ kūrėjai neabejoja, kad šiame seriale kiekvienas jaunas žmogus ras save, susidurs su tomis pačiomis problemomis, kurios šiuo metu jam aktualiausios, ir, be jokios abejonės, bus įkvėptas siekti savo svajonės!

Vaidmenis šiame seriale, be jau minėtų „Auksinio gaublio“ laureatų, sukūrė Dianna Agron, kurią netrukus bus galima išvysti ir kino filme „Burleska“, TV serialuose „Herojai“, „Kalėjimo bėgliai“ ir „CSI Niujorkas“ vaidinusi Jessalyn Gilsig, tokiuose populiariuose TV serialuose kaip „Šešios pėdos po žeme“ ir „Kaip aš susipažinau su tavo mama“ vaidmenis sukūrusi aktorė Jayma Mays, Kevinas McHaleas iš „Biuro“, TV seriale „Seksas ir miestas“ vaidinęs Matthew Morrisonas, Mike O'Malley iš kino filmo „Valgyk, melskis, mylėk“ ir kiti.

„Auksiniais gaubliais“ apdovanotas serialas „Choras“ – jau vasarį per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius