Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausią kolekciją Ukrainos elitui pristačiusi Ella Tatarinova: „Provokacija pavyko!“

„Nepakartojama“, – taip lietuvių mados namų „Femmes Fatales“ naujausią kolekciją „Close to the Fire“ apibūdino Ukrainos elitas. Pamatyti daugiau nei pusšimtį dizainerės Ellos Tatarinovos kurtų modelių atvyko svečiai iš Šveicarijos, Austrijos, Rusijos, Latvijos ir, žinoma, Lietuvos. Tarp šimto kviestinių žmonių buvo nemažai garbių asmenybių – gubernatorių žmonos, interjero ir papuošalų dizaineriai, menininkai, elitinių SPA centrų, viešbučių ir mados salonų savininkės. Ne viena puošni dama vakarui pasirinko „Femmes Fatales“ kurtus drabužius, taip pagerbdamos E.Tatarinovą ir pabrėždamos, kad yra jos talento gerbėjos.
Ella Tatarinova
Ella Tatarinova / Mados namų „Femmes Fatales“ nuotr.

Lietuviai šįsyk pasiryžo nemenkam iššūkiui, mat tą pačią dieną Kijeve vyko net trys mados šou, troškę sutraukti kuo daugiau Ukrainos elito atstovų. Tiesa, dar prieš lemtingą dieną vietos žiniasklaida sėkmę prognozavo svečiams iš Lietuvos. Prognozės pasitvirtino – šios šalies grietinėlė užvakar rinkosi į prašmatnaus butique stiliaus viešbučio „Vozdvyženskiy“ sales, vienam vakarui virtusias stilizuotais sodais. „Provokacija pavyko, – šypsosi „Femmes Fatales“ mados namų kūrybos direktorė Ella Tatarinova, – nors tiesą sakant niekada ir su niekuo nekonkuruojame. Turime savo klienčių ratą ir jos mūsų pristatymams ruošiasi nuo tos dienos, kai sulaukia asmeninio kvietimo atvykti į mūsų pristatymus. Net ne visada galime pakviesti visus norinčius. Kas yra mūsų klientės? Fatališkos moterys, lydimos sėkmės, turinčios nemenką gyvenimo patirtį, pasiekusios karjeros aukštumų ir norinčios išsiskirti“.

Prie kolekcijos pristatymo dirbo didelė komanda iš Lietuvos, garsiausi Kijevo vizažistai ir plaukų stilistai. Įspūdingą pasirodymą padėjo režisuoti buvusi manekenė Renata Mikailionytė. Būtent garsiajai lietuvei ir praeityje sėkmingą modelio karjerą padariusiai Alionai Popovai dizainerė patikėjo efektingą paskutinių kolekcijos modelių pristatymą. Iš viso vakaro metu kviestinė publika išvydo daugiau nei pusšimtį modelių.

VIDEO: Vaizdo medžiaga, kuri buvo rodoma ekranuose per „Femmes Fatales“ naujausios kolekcijos „Close to the Fire“ pristatymą

„Close to the Fire by Femmes Fatales“ – tai drąsus dizainerės ir jos komandos kūrybinis eksperimentas. Visa kolekcija sukurta prabangaus avangardo stiliuje. Ugnies stichija padiktavo medžiagų pasirinkimą ir spalvų paletę. Pagrindinė dominuojanti trijulė – perlinė balta, it anglis juoda ir tamsiai raudona. Ir jei anksčiau „Femmes Fatales“ galsėjo dėl meilės vertingiems kailiams bei prabangiam kašmyrui, tai šįsyk pagrindinę partiją kolekcijoje žaidžia oda ir zomša.

Dizainerė Ella Tatarinova prieš kiekvieną savo kolekciją daugybę laiko praleidžia senojo žemyno muziejuose. „Kas gali būti geresnis įkvėpimas, nei istorija? Muziejai, galerijos, kalionės – visa tai puikiai nuteikia kūrybai“, – savo įkvėpimo šaltinį atskleidžia „Femmes Fatales“ mados namų kūrybos direktorė.

Mados namų „Femmes Fatales“ nuotr./Mados namų „Femmes Fatales“ kolekcijos pristatymas
Mados namų „Femmes Fatales“ nuotr./Mados namų „Femmes Fatales“ kolekcijos pristatymas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius