Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujo realybės šou dalyvis 41-erių Algimantas prisipažino niekad nemiegojęs su moterimi

41-erių metų realybės šou „IššŪKIS kaime“ dalyvis Algimantas Ulvidas visus nustebino papasakojęs, kad iki šiol nėra rūkęs, vartojęs alkoholio ir miegojęs su moterimi. Bene daugiausiai žiūrovų dėmesio ir kitų dalyvių kritikos susilaukęs vairuotojas iš Kauno stebina ir toliau. Vyras tikina, kad jei nutiktų taip, kad jis laimėtų pagrindinį prizą – automobilį, tai jį padalintų į dešimt lygių dalių.
algimantas-ulvydas-realybes-sou-issukis-kaime-dalyvis
Algimantas Ulvydas

Premjerinės realybės šou laidos žiūrovai galėjo įsitikinti, kad dešimt miestiečių į kaimą buvo išsiųsti ne ilsėtis, o sunkiai dirbti. Be patogumų gyvenantys projekto dalyviai dirba ūkio darbus ir kasdien atlieka jiems netikėtas, fizinių ir psichologinių jėgų reikalaujančias, užduotis, kurios dažnai būna ekstremalios ir įžiebia barnius tarp projekto dalyvių.

Universitete filosofijos ir teisės studijas baigęs, tačiau šiuo metu autobuso vairuotoju dirbantis Algimantas jau spėjo tapti likusių dalyvių taikiniu. Pirmajame išlikimo vakare skaistuolis sulaukė vieningos dalyvių kritikos ir buvo pasiųstas į iškritimo kovą, po kurios šou paliko sendaikčių turgaus pažiba Agnė Čepulytė.

VIDEO: Algimantas Ulvydas - realybės šou „IššŪKIS kaime“ dalyvis

Projekte likęs Algimantas tikina, kad pasiekti finalą jis gali tik sunkiai dirbdamas ir tapdamas kiekvienos savaitės lyderiu. Tačiau vyras sako, kad dėl nugalėtojo vardo kitiems per galvas nelips: „Negaliu pasakyti konkrečiai, kad atėjau nugalėti. Tikrai žūtbūt nesiversiu per galvą ir kitiems dalyviams galvų nekaposiu, kad tik tapčiau šuo nugalėtoju.“

Anot kitų šou dalyvių, Algimantas yra įkyrūs, daug šneka, viskuo skundžiasi, visiems vadovauja, tačiau pats mažai dirba. Bene aštriausios kritikos strėlės vyrui skrieja iš kitos šou dalyvės įspūdingų formų barmenės Agnės Šiožinytės lūpų. „Jis tikras veidmainis“, – šį šeštadienį laidoje sakys jauna mergina.

Vis dėlto vyras neslepia jau galvojantis apie pergalę ir tikina, kad jei laimėtų pagrindinį šou prizą – naujutėlaitį automobilį „Ford Fiesta“, jį pasidalintu su kitais dalyviais. „Jei Dievas lems, kad aš tapsiu projekto nugalėtoju, tai laimėtą prizą, naują automobilį, aš tiesiog parduosiu. Ir visą gautą sumą už laimėtą prizą aš padalinčiau visiems dešimt dalyvių, kurie dalyvavo projekte, lygiomis dalimis“, – prižadėjo realybės šou dalyvis Algimantas.

Jau šį, šeštadienio, vakarą antroje realybės šou „IššŪKIS kaime“ laidoje ašaras lies ir su sunkiomis bei itin ekstremaliomis užduotimis sunkiai susidoros projekto moterys. Kas palauš dailiosios lyties atstoves? Ar šou likę devyni miestiečiai įrodys, kad jie gali gyventi šiuolaikiniame kaime? Prieš kurį dalyvį bus rezgamas sąmokslas?

Nuotykių realybės šou „IššŪKIS kaime“ TV3 žiūrovus nukels į tikrą lietuvišką kaimą. 10 skirtingo amžiaus, profesijų ir charakterių dalyvių apsigyvens žaliame, jaukiame, šienu kvepiančiame kaime Šakių rajone. Dalyvių laukia galybė išbandymų – tiek fizinių, tiek psichologinių. Bebaimių drąsuolių kasdienybė – sunkūs darbai ir rungtys nuo ankstyvo ryto, o įvykdžius užduotis – smagios vakaronės.

Kiekvieną projekto dalyvių žingsnį seks filmavimo kameros, kurios nepraleis nė vienos jų gyvenimo akimirkos, pradedant darbais, baigiant santykių vingiais. Pergalę išplėšęs dalyvis pelnys ne tik nugalėtojo titulą, bet ir naują automobilį „Ford Fiesta“. Projektą „IššŪKIS kaime“ ves televizijos laidų vedėjas, humoristas Vitalijus Cololo ir visus ūkio darbus puikiai išmanantis ūkininkas Jonas Pranaitis.

VIDEO: Skaistuolis „IššŪKIS kaime“ dalyvis Algimantas Ulvydas atskleidė savo tiesą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius