Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujoje fotosesijoje įsiamžinusi Ingrida Kazlauskaitė: „Norėjau, kad tai atspindėtų dabartinę mane“

Dainininkė Ingrida Kazlauskaitė, praėjusiais metais itin sėkmingai pasirodžiusi šokių projekte, šių metų darbus pradeda išskirtine fotosesija, kuria dalijasi su Žmonės.lt skaitytojais.
Ingrida Kazlauskaitė
Ingrida Kazlauskaitė / Viktorijos Kuhlins nuotr.

„Norėjosi po šokių projekto atsigriebti savo kūrybinėje veikloje, sukurti skirtingus įvaizdžius, kurie atspindėtų dabartinę mane, – Žmonės.lt pasakojo su Ovidijumi Andriekumi LNK šokių projekte pasirodžiusi Ingrida. – Praėję metai buvo labai darbingi ir aktyvūs, leido man tobulėti kaip asmenybei ir šiek tiek paaugti, subręsti ir nebijoti pasirodyti iš skirtingų kampų, tad fotosesijoje norėjosi kitoniškumo.“  

Fotomenininkės Viktorijos Kuhlins fotosesijoje dalyvavusi Ingrida džiaugiasi, kad prie sėkmingo darbo prisidėjo ir rūbų dizainerė Fausta Šarkūnaitė, vizažistė Justina Gafarovaitė. „Štai violetinis kostiumas yra mylimiausias iš šokių projekto. Šis rūbas man taip patiko, kad negalėjau atsispirti jo neįsigijusi“, – apie fotosesijos užkulisius pasakojo I.Kazlauskaitė.

Dainininkė atskleidė, kad visa fotosesija taip buvo filmuojama, nes vėliau bus kuriamas vaizdo klipas vienai iš pašnekovės dainų. Ingrida džiaugiasi, kad praėję metai darbingai baigėsi. Taip pat prasidėjo ir naujieji, tad savo gerbėjams ji pažada – laukite staigmenų.

Viktorijos Kuhlins nuotr./Ingrida Kazlauskaitė
Viktorijos Kuhlins nuotr./Ingrida Kazlauskaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius