-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokių kovų laidoje „Kadagys“ Deividas Norvilas tapo vienu iš generolų

Dainininkas Deividas Norvilas-Deivis džiaugiasi, kad dabartiniame savo gyvenimo etape gali būti išrankus ir rinktis tik įdomius projektus televizijoje. Jis, net nedvejodamas, sutiko dalyvauti tautinių šokių kovose „Kadagys“, kur tapo Vilniaus Universiteto liaudies šokių kolektyvo generolu.
Deividas Norvila
Deividas Norvila / Laidos „Kadagys“ nuotr.

„Kadagys“ – televizijų istorijoje unikalus ir netikėtas projektas, savo idėja sužavėjęs dešimtis šokėjų ir subūręs kompetentingą komisiją. Įspūdingoje premjeroje varžysis dešimt vienas už kitą talentingesnių tautinių šokių ansamblių, kurių nariai – iš Lietuvos, Latvijos bei Lietuvos lenkų bendruomenės. Visų jų tikslas – ne tik laimėti pagrindinį „Kadagio“ prizą, bet ir prikelti tradicijas naujam gyvenimui, kuo plačiau atskleidžiant jų grožį ir unikalumą.

Jau ne vieną susitikimą su savo kolektyvu turėjęs Deivis tikina, kad jo komanda – labai šauni. Žinomas vyras tiki būsima pergale: „Šios šokių kovos yra rengiamos pirmą kartą, tačiau jau dabar matau, kad bus labai įdomu.  Mes žadame labai galingą pradžią, gražų ir jaudinantį reginį, kurį matys visa Lietuva ir susirinkusieji į Kauno sporto halę.“

Deivis žada, kad žiūrovai unikaliame projekte išvys dar niekur nematytas liaudies šokių modernizacijas, daug garsių veidų ir naujai atgimusį paveldą.

„Tai mes turime savo širdyse ir privalome perteikti savo vaikams. Liaudies šokiai yra išskirtinis dalykas, kuris skiriasi nuo kitų kultūrų, todėl labai svarbu pamatyti tai, ką dažnas jau pamiršo arba net nežino. Dažnas net neįsivaizduoja, ko tikėtis. Išduosiu paslaptį – mes turime daug laisvės, todėl žinau, kad žiūrovai liks apakę“, – užtikrintai kalba dainininkas.

Naujame amplua atsidūręs klaipėdietis labiausiai džiaugiasi, kad jo santykiai su kolektyvu – itin šilti ir draugiški: „Turiu savo požiūrį į pasirodymus, šou verslą, nes visada stengiuosi į įvairias situacijas pažvelgti kitu kampu. Jei kompanija man pasiduos, pristatysime daug puikių pasirodymų. Ar būsiu griežtas? Visada stengiuosi būti draugas, renkuosi diskusijas. Per visą savo gyvenimą kolektyviniame darbe nesu pakėlęs balso“.

Neiškristi iš klumpių scenos asui padės ir nemaža patirtis, nes, kaip pats sako, „trypia nuo pirmos klasės“.

„Priežastis, kodėl pradėjau šokti liaudies šokius, yra labai juokinga. Mano tėvai ilgai dirbdavo, tad turėjau vienintelį pasirinkimą – eiti į prailgintą grupę. Joje daug veiklų nebūdavo: arba miegi, arba šoki. Pasirinkau liaudies šokiau ir trypiau gana ilgai. Su kolektyvu net į Vilnių važiavau, „Dainų šventėje“ dalyvavau. Būtent todėl manau, kad esu pasikaustęs“, – juokiasi „Kadagio“ generolas.

Deivis sako, kad nuolat kraujyje verdantis azartas kunkuliuos ir liaudies šokių kovose, kur jis ruošiasi nušluostyti nosį kitiems generolams. Jau atskleista, kad Deivio konkurentė TV3 projekte bus Lietuvos mažumų lenkų tautinių šokių kolektyvui „Perla“ vadovausianti Lietuvos lenkaitė dainininkė Agnieška Olševska. 

TAIP PAT SKAITYKITE: Agnieška Dobrovolska po dešimtmečio grįžta į eterį: „Ašarų nebebus. Nuo pradžių pradedu gyvenimą“.

„Fotopro“ nuotr./Agnieška Dobrovolska
„Fotopro“ nuotr./Agnieška Dobrovolska

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius