-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujoje laidoje Mikelkevičiūtė bijo pasirodyti „visiška blondine“

Keturiolika metų sėkmingą gyvenimo būdo žurnalą „Nuo... iki...“ kurianti Rūta Mikelkevičiūtė nuo naujojo LNK sezono ves pokalbių šou „Valanda su Rūta“.
Rūta Mikelkevičiūtė
Rūta Mikelkevičiūtė / LNK nuotr.

„Ar asmeninis pokalbių šou buvo mano svajonė? Tai – naujas žingsnis karjeroje, galimybė atsiskleisti kitame žanre, iššūkis. Iki šiol rengiau laidas, kurias pavadinčiau lengvąja gyvenimo publicistika. Dabar laukia visai kitas etapas – gyvas pokalbis ir gyva žurnalistika“, – sako Rūta Mikelkevičiūtė.

Nauja laida – ne tik naujas džiaugsmas, nauji išbandymai, bet ir naujas galvos skausmas.

„Nors prie pokalbių laidos dirba daug žmonių, atsakomybė tenka žmogui, kurį žiūrovai mato ekrane. Laisvas pokalbis studijoje yra rizika. Ne taip ir sunku pasirodyti visiškai blondinei“, – juokiasi naujosios laidos vedėja.

Laidoje „Valanda su Rūta“ be pačios R. Mikelkevičiūtės dirbs jos kolegė, žurnalistė Giedrė Talmantienė, o laidą prodiusuos Laura Paukštė.

Naujoji Rūtos laida – tai valandos trukmės klasikinis pokalbių šou, paremtas aktualijomis.

„Laidos temos – tai, kuo gyvename kasdien. Apie ką dabar žmonės kalba, dėl ko pykstasi, ką apkalba ir gal net nekenčia – tai laidos esmė. Tai, dėl ko susiginčijame prie vyno taurės ar net susipykstame su artimaisiais“, – pasakoja Rūta Mikelkevičiūtė.

Kiekviena pokalbių šou laida bus sukonstruota taip, kad įvyktų konfliktas, ginčas, kuris leistų dar giliau pažvelgti į aptarinėjamą problemą.

Vedėjos kalbėjimo ir bendravimo tonas priklausys nuo temos – jis gali būti labai asmeniškas, kuomet į pašnekovą kreipiamasi kaip į draugą, o gali būti kaip tik vedantis iš kantrybės, norint jį specialiai išprovokuoti.

„Reportažinės laidos nudailinamos iki netikro blizgesio. Televizijoje esu pasiilgusi tikrų emocijų, tikrų jausmų“, – sako Rūta.

Šis pokalbių šou turės ir netikėtumo aspektą, kad žiūrėdamas niekada nežinotum, ko tikėtis ir ko laukti – ar tai bus šilta laida, ar sukels tau pyktį, suerzins, išprovokuos kalbas.

Rūta ketina žiūrovams pristatyti ne tik klasikinį pokalbių šou, bet ir provokacijas: netikėtus video, aštrius klausimus, eksperimentus.

„Tarkim, rengdama temą apie plastines operacijas, užsirašysiu vizitui pas plastikos chirurgą. O pasakodama apie brangiausias vestuves Lietuvoje, pasistengsiu pasipuošti brangiausia vestuvine suknele“, – šypsojosi naujos pokalbių laidos „Valanda su Rūta“ vedėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius