Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujoji Deivydo Zvonkaus draugė – choristė Katerina Niemyčko

Praėjusią savaitę kompozitorius Deivydas Zvonkus Lietuvai pademonstravo savo naują pirkinį – prabangų mersedesą, kurį įsigijo už keliasdešimt tūkstančių litų. Tačiau LNK laida „Kažkas atsitiko“ išsiaiškino, kad Deivydas jau turi ką su tuo mersedesu pavėžinti. Priekinę sėdynę šalia vairuotojo šildo naujoji Zvonkaus mergina Katerina Niemyčko!
Katažina Nemycko ir Deivydas Zvonkus
Katerina Niemyčko ir Deivydas Zvonkus / LNK nuotr.

Apie draugystę su dainininko Stano chore dainuojančia mergina Deivydas paskelbė socialiniame tinkle „Facebook“. Čia puikuojasi ir bendra naujos poros nuotrauka.

Deivydas prasitarė, kad su naująja savo mergina Katerina jaučiasi labai laimingas. Tačiau šįsyk santykiuose jis bus atsargesnis. Pasimokė iš praeities, kad skubėjimas prie gero nepriveda.

„Pastebėjau tokią keistą tendenciją – tik išsiskyrus pulti vėl tuoktis. Man tai atrodo keistokai, bet žinau, kad gyvenimas gali įvairiai pasisukti, todėl nespjaunu į vandenį“, – laidai „Kažkas atsitiko“ aiškino kompozitorius.

Apie naują Deivydo Zvonkaus draugę – pirmadienį 20.30 val. laidoje „Kažkas atsitiko“ su Irūna Puzaraite ir Karoliu Sakalausku per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius