-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Naujos pupytės“ ruošiasi pirmiesiems koncertams ir svajoja apie Turkijos saulę

Kol Oksana Pikul mėgaujasi švelniu Turkijos oru, jos kolegės, grupės „Naujos pupytės“ narės, jai baltai pavydi ir ruošiasi netrukus įvyksiantiems pirmiesiems koncertams. Tačiau merginos ketina atsigriebti kitais metais – vykti į šiltąją Turkiją atostogauti ir Oksaną įdarbinti jų gide.
Grupės „Naujos pupytės“ narės: Skaistė Steikūnaitė, Ingrida Kolytė, Sabina Jucikaitė
Grupės „Naujos pupytės“ narės: Skaistė Steikūnaitė, Ingrida Kolytė, Sabina Jucikaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Naujos pupytės“ šiuo metu gyvena laukimo nuotaikomis – netrukus iš Turkijos grįš O.Pikul ir pagaliau pilnos sudėties grupė surengs repeticijas ir pirmuosius koncertus. Jau šį šeštadienį Klaipėdos klube „Dr. Who“ įvyks grupės prisistatymo koncertas – scenoje bus galima išvysti naujas nares Sabiną Jucikaitę ir Ingridą Kolytę.

„Šiuo metu Oksana ilsisi, deginasi Turkijoje. Žinoma, ji mintimis yra kartu su mumis, rūpinasi grupės reikalais. Už kelių dienų mes jos sulauksime Lietuvėlėje ir dirbsime toliau visos keturios. Grupės sudėtis pasikeitė ne taip seniai, todėl dabar dar vyksta visokie pasiruošimo darbai, intensyvios repeticijos, filmavimai, dainų įrašymai ir panašiai. Pirmame koncerte mes pristatysime naują sudėtį, naujus kūrinius ir naujus balsus. Koncertuosime gyvai“, – pasakojo grupės narė Skaistė Steikūnaitė.

Įvaizdžiu rūpinsis pačios

Šis koncertas atlikėjoms bus puiki proga pademonstruoti pakitusį grupės įvaizdį – ankstesnės „Olialia pupytės“, pasak Skaistės, buvo dirbtinai seksualios. S.Steikūnaitė tikino, kad dabar grupė kostiumus siųsis rečiau, tačiau sieks kokybės ir įvaizdžiu rūpinsis pačios. 

Tos krikštynos Ingridai vyko labai įdomiai ir sunkiai, o Sabinai – šlapiai ir šaltai.

„Aš manau, kad visos keturios esame puikios stilistės, turime puikų skonį, puikias mintis ir idėjas. Nebus taip, kad kostiumus siųsimės vieną po kito – geriau keletas, bet gerų, kokybiškų drabužėlių. Kostiumai nebebus perdėtai seksualus, nors seksualumas ir niekur neišnyks, bet jis nebebus toks vulgarokas ir perdėtas – viskas bus, kaip turi būti“, – patikino atlikėja.

Skaitė patikino, kad kol kas grupės narės sutaria gerai – konfliktų ir kūrybinių ginčų dar nepasitaikė.

„Dar per mažai laiko. Mes išvengsime konfliktų. Dirbame ir dirbsime kartu – kas be ko, atsiras trintis, todėl vienai prie kitos teks derintis. Mes su Oksana kartu dirbame jau daug metų ir viena kitą jau puikiai pažįstame, o Sabina ir Ingrida yra naujos mergaitės, todėl tiek joms, tiek mums reikia vienoms prie kitų priprasti. Manau, kad mums kuo puikiausiai tą sekasi daryti“, – kalbėjo S.Steikūnaitė.

Atlikėjos, paklaustos apie tai, ar grįžus Oksanai nerengs naujų narių „prirašymo“ vakarėlio, teigė, kad naujų narių „krikštas“ jau įvyko laidos „Dainuok, jei gali“ metu. Laidoje grupės naujokė Sabina turėjo dainuoti panardinta į ledinį vandenį, o Ingridai teko itin ekstremaliai pasivažinėti rogėmis.

„Tos krikštynos Ingridai vyko labai įdomiai ir sunkiai, o Sabinai – šlapiai ir šaltai“, – šypsojosi kolegių kančias stebėjusi Skaistė.

Žiemos švenčių laiką dovanos artimiesiems

Nors žiemos švenčių metas atlikėjams yra pats pelningiausias metas, tačiau grupės narės nusprendė šį laiką dovanoti artimiems žmonėms.

„Tai yra kiekvieno atlikėjo ir kiekvienos grupės pasirinkimas. Tiek per Kalėdas, tiek per Naujuosius metus ne dirbsime, o atostogausime su savo artimais žmonėmis. Manau, kad kitais metais atostogas iškeisime į darbus“, – savo pasirinkimą atskleidė S.Steikūnaitė.

Kitąmet merginos planuoja nuo žiemos speigo pabėgti į šiltus kraštus ir nedvejodamos tam renkasi Turkiją.

„Planuojame važiuoti pas Oksaną į Turkiją pailsėti, galbūt Turkijoje filmuosime ir grupės klipus. Manau, sausio mėnesį paaiškės, kada įvyks mūsų kelionė. Tikiuosi, kad Oksana aprodys įdomiausias Turkijos vietas, nes ji pati ten praleidusi nemažai laiko“, – vylėsi Oksaną grupės gide kuriam laikui „įdarbinti“ užsimojusi Skaistė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius