Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujos Rositos Paulauskaitės nosies premjera – jau šį vakarą „Misijoje – grožis”

Šį vakarą 20.30 val. laidos „Misija – grožis“ žiūrovai pagaliau išvys ekstremalius dainininkės Rositos Paulauskaitės išvaizdos pokyčius. Dėl projekte atliktos nosies plastinės operacijos grupės „Junior” vokalistė iki šiol viešumoje rodėsi apsimuturiavusi skara, o koncertuodama veidą dengė rytietiška čadra.
Rosita prieš operaciją
Rosita prieš operaciją

Nors aplinkiniams sunku patikėti, kad aštriu charakteriu pasižyminti dainininkė gali turėti slegiančių kompleksų, atlikėja tikina, kad dėl savo nosies kompleksavo nuo paauglystės. „Tikras buratinas”, – taip savo nosį ne kartą pavadino atlikėja. Ji sako, kad per nosies plastinę operaciją jai buvo išoperuotas ir kompleksas.

Žvaigždės draugės prasitarė, kad dėl pastarųjų pokyčių jos gyvenime įvyko dar vienas reikšmingas pokytis – praėjus keleriems metams po skyrybų atsirado naujas mylimasis. Tiesa, dėmesį daugiau pradėjo rodyti ir jaunesni vaikinai.

„Aš dabar dažniau šypsausi, daugiau bendrauju, man draugai sako, kad pražydau. Galbūt tai padarė įtakos, kad sulaukiu daugiau dėmesio iš vyrų. Apie naują draugą nenorėčiau kalbėti, bet galiu pasakyti tik tiek – esu laiminga, kad jis atsirado mano gyvenime”, – atviravo „Misija – grožis” dalyvė Rosita Paulauskaitė.

Atlikėja neslepia, kad dėl operacijos jai buvo kilusių ir rimtų abejonių: „Nors buvau tvirtai apsisprendusi, prieš pat operaciją labai išsigandau. Galvojau, o kas jeigu bus dar blogiau. Dar draugai paskutinę dieną pradėjo sakyti: kokia tu graži, nieko nedaryk, o jeigu neatsibusi po narkozės... Tikrai išsigandau, bet dabar labai džiaugiuosi, kad vis dėlto ryžausi.”

„Rositai gal nebuvo atlikti tokie radikalūs pokyčiai, kaip kitiems projekto dalyviams, tačiau ji tikrai labiau pasitiki savimi. Ji pati pripažino, kad tapo moteriškesnė”, – sako klinikos „Grožio chirurgija” gydytojas Kęstutis Maslauskas.

Niekas neįtarė, kad be nosies plastinės operacijos scenos žvaigždei buvo atlikta dar keletas išvaizdos patobulinimų. Kokie jie, paaiškės ketvirtadienio laidoje.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius