Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Naujų Pupyčių“ atlikėjai Neringai Šiaudikytei įteiktas bakalauro diplomas

Ketvirtadienio popietę dainininkei, grupės „Naujos Pupytės“ narei Neringai Šiaudikytei įteiktas bakalauro diplomas. Mergina Kauno Vytauto Didžiojo universitete baigė istorijos studijas.
Neringa Šiaudikytė ir Tomas Uroška
Neringa Šiaudikytė ir Tomas Uroška / Asmeninio albumo nuotr.

Sėkmingai apgynusi bakalauro darbą, kurio tema – „Viešas seksualumo demonstravimas lietuvių kultūrinėje spaudoje 1931 – 1940 metais“, N.Šiaudikytė džiaugiasi, kad dabar gali vadintis diplomuota specialiste. 

Bakalauro diplomas N.Šiaudikytei įteiktas Vytauto Didžiojo universiteto Didžiojoje salėje. „Aišku, jaudinausi, tačiau dabar jaučiuosi labai gerai. Man tai – didelė šventė. Peržengiau vieną slenkstį, tačiau tikrieji vargai ir tikrasis – gyvenimo – universitetas prasideda tik dabar. Džiaugiuosi įrodžiusi sau, kad galiu pabaigti mokslus. Buvo sunku derinti studijas ir mokslus, bet dabar matome, kad man viskas pavyko puikiai“, – Žmonės.lt sakė dainininkė. 

Iškart po ceremonijos N.Šiaudikytę suskubo sveikinti jos mylimasis Tomas Uroška, taip pat – tėvai ir artimiausi draugai. „Atėjo visi tie, kuriems rūpėjo“, – sakė ji. 

Didelę progą N.Šiaudikytė nutarė atšvęsti kukliai – sutarė papietauti su šeima, o vakarop galbūt drauge su Tomu pakels šampano taurę kokiame restorane. „Juk ketvirtadienis – rytoj visiems į darbus... Paminėsime progą, tačiau nieko grandiozinio tikrai nebus“, – tikino atlikėja. 

Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė
Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė

Po studijų – verslą

Baigusi mokslus N.Šiaudikytė norėtų padėti mamai plėtojant jos verslą. „Esu numačiusi konkrečius ateities planus bent keleriems metams į priekį. Aišku, žmogus planuoja, o Dievas juokiasi, bet gal man išdegs? Pirmiausia parašiusi bakalaurinį noriu gerai pailsėti, o tada kibsiu į darbus – bandysiu pasiekti savo saulę muzikiniame pasaulyje. Taip pat noriu prisijungti prie mamos verslo – ji turi dvi parduotuves. Verslas man aktualus, tai – dar viena aistra mano gyvenime, kuri gali atnešti gyvenimo stabilumą, gerbūvį, pajamas“, – svarsto dainininkė. 

O ar norėtų ji tęsti mokslus? „Pats geriausias laikas stoti į magistrą, mano nuomone, yra pagimdžius lėliuką – kai jis šiek tiek ūgteli, tačiau tu daugiausia vis dar esi namuose. Manau, po kokių trejų metų neatsisakyčiau tęsti mokslus – į juos nespjaunu“, – sako N.Šiaudikytė. 

Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė su šeima
Asmeninio albumo nuotr./Neringa Šiaudikytė su šeima

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius