Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujųjų išvakarėse muzikiniame filme vadovaus pulkininkas M.Mikutavičius

Naujųjų metų išvakarėse TV3 pristato ypatingą žiūrovų pamėgtą muzikinio filmo tęsinį „Palikimas. Kareivio giminės istorija“. Kostiuminėje dramoje pagrindinius vaidmenis atlieka Marijonas Mikutavičius, Mia, Rytis Cicinas, Edmundas Kučinskas, Andrius Rimiškis, „Patruliai“, Egidijus Sipavičius, „Pikaso“, „69 danguje“, Natalija ir Deivydas Zvonkai ir kiti puikiai pažįstami Lietuvos pramogų pasaulio atstovai.
Marijonas Mikutavičius
Marijonas Mikutavičius. / TV3 nuotr.

Kaip ir kasmet, trečioji populiaraus miuzikinio filmo dalis pateiks ne tik begalę populiarių pasirodymų, bet ir veiksmo, intrigų ir šventinį pasakojimą apie kareivio prisiminimus, šeimą, meilę ir išgyvenimus. Šį kartą visi rinksis švęsti Naujųjų ir dalytis senolio palikimo.

„Niekad nereikėjo tos giminės, būtum apsiėjęs ir dabar. Aš tokį naujametį vakarėlį praleidau – ten aukštuomenė renkasi“, – liūdės Natalija, įsikibusi Deivydui į parankę.

Visi, kas netingės, skubės testamento išklausyti, tačiau žavių svečių lauks ypatinga staigmena, TV3 žiūrovų – taip pat. „Palikimas. Kareivio giminės istorija“ šventinį vakarą filmo baigtį leis nulemti būtent žiūrovams.

„Dėl palikimo dažnai ir šeimos išyra, ir giminės vieni kitiems gerkles skuba perkąsti. Norime, kad šventinis vakaras būtų taikus ir jaukus, todėl kviečiame muzikinės istorijos pabaigą nulemti žiūrovams. Ką jie pasirinks, taip ir bus padalintas šitaip trokštamas senolio turtas“, – apie netikėtą trečios kareivio istorijos dalies pabaigą pasakoja laidos prodiuseris Saulius Basijokas.

Intriguojanti istorija apie šventinę naktį ir turto dalybas muzikiniame filme „Palikimas. Kareivio giminės istorija“ – šį ketvirtadienį, gruodžio 31 dieną, 19.10 val. tik per TV3.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius