Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujųjų metų išvakarėse susižadėjo aktorė Marija Chlebopaševaitė: „Mus abu jungia iširusios santuokos“

Naujųjų metų išvakarėse susižadėjo serialuose išgarsėjusi aktorė Marija Chlebopaševaitė. Jai pasipiršo mylimasis, „Indema“ projektų vadovas Kęstutis Vaidila. Dabar Marija tikina, kad ši meilė – tai dovana, kurią atsiuntė pats likimas.
Kęstutis Vaidila ir Marija Chlebopaševaitė
Kęstutis Vaidila ir Marija Chlebopaševaitė / Beno Nevanglausko nuotr.

Seriale „Šviesoforas“ išgarsėjusi Marija Chlebopaševaitė artimuosius bei bičiulius 2020-ųjų išvakarėse nustebino netikėta žinia – ji susižadėjo.

Moters širdį užkariavo projektų vadovas Kęstutis Vaidila. Vos feisbuke pasirodė naujas statusas „Susižadėję“, pasipylė sveikinimų lavina, gausybė įvairiausių palinkėjimų bei gražių žodžių būsimiems sutuoktiniams.

Beno Nevanglausko nuotr./Kęstutis Vaidila ir Marija Chlebopaševaitė
Beno Nevanglausko nuotr./Kęstutis Vaidila ir Marija Chlebopaševaitė

Nors sužadėtuvių detales pora panoro pasilaikyti paslapty, Marija su 15min sutiko pasidalyti savo ir Kęstučio pažinties istorija. O ji – iš tiesų romantiška. Atrodo, juos suvedė pats likimas.

„Tereikėjo išeiti pro namų duris. Visada jaučiau, kad jis, tas man skirtas žmogus, vaikšto kažkokioje pasaulio vietoje, su kažkuo yra, kažką veikia... Ir kad mes, kai ateis tam skirtas laikas, susitiksime. Taip ir nutiko“, – jausmingą pasakojimą pradėjo M.Chlebopaševaitė.

Tiesa, mylimųjų pažintis užsimezgė Londone. Jame Marija kurį laiką gyveno ir tik prieš porą mėnesių sugrįžo į Vilnių.

„Viskas įvyko tada, kai užsimaniusi sausainių žengiau pro namų duris, o ten jis, kažkur giliai paskendęs savo pasaulyje, rūkė atsirėmęs į mano namo tvorą, lyg atsitiktinai sustojęs pailsėti. Bet man taip neatrodė. Todėl priėjau prie jo, ištiesiau ranką ir drąsiai, gal net kiek įžūliai ištariau savo vardą. Jis sekundę patylėjęs tarė: „Kęstutis“, – akimirką, kai pirmą kartą išvydo sužadėtinį, prisiminė Marija.

Beno Nevanglausko nuotr./Kęstutis Vaidila ir Marija Chlebopaševaitė
Beno Nevanglausko nuotr./Kęstutis Vaidila ir Marija Chlebopaševaitė

15min ji atskleidė tuomet ir pajutusi, kad Kęstučiui, kaip ir jai, mirtinai reikia išsišnekėti. Taip jie pradėjo bendrauti.

„Jis buvo santūrus ir tuo pat metu labai atviras. Mūsų pokalbis taip įsibėgėjo, kad net nepajutome, kaip vėl stovėjome prie tos pačios tvoros, bet jau pilnomis saujomis skanumynų ir be tos ribos, skiriančios du nepažįstamuosius. Galėjome pasakyti vienas kitam absoliučiai viską“, – prisipažino M.Chlebopaševaitė.

Nieko nuostabaus, kad Marija ir Kęstutis greitai rado bendrą kalbą – juos jungė bendros temos, jie abu buvo išgyvenę nelengvą skyrybų laikotarpį. O šis pokalbis jiems abiem buvo itin prasmingas.

„Buvome du atsitiktinai susitikę žmonės su lygiai tokia pačia patirtimi. Mus abu jungė iširusi pirmoji santuoka. Todėl supratome vienas kitą puikiai ir nebesijutome tokie vieniši savo viduje, padėjome išsiaiškinti vienas kitam, ką ir dėl ko skauda, ir galiausiai – kaip tą praeitį paleisti... Pripildėme vienas kitą atjautos ir supratimo“, – atviravo Marija.

O kada spėjo užsimegzti dar stipresni jausmai? Atsakydama Marija tikina dabar žinanti tikrosios meilės receptą.

„Gal tai yra tai, ką skyrė likimas? Kaip ten bebūtų, svarbiausia, kad žmogus pirmiausia tave suprastų, o tik tada mylėtų. Nes meilė be supratimo... Kas ji?

Mes su Kęstučiu buvome puikūs pašnekovai vienas kitam. Visa tai peraugo į draugystę, kuri gilėdama, plėsdamasi į visas puses, įgaudama vis daugiau spalvų išsikerojo į meilę. Meilę, kuri šį kartą nekelia sąlygų, neieško naudos, dovanoja didžiules pamokas, ir kas kartą grąžina į tiesą. Nebereikia vaidinti, bandyti prisitaikyti, tu tiesiog esi, kas esi, toks, koks buvai vaikystėje – nuogas tiek vidumi, tiek išore“, – pasakojimą tęsė meilę iš naujo pažinusi Marija.

Todėl dabar ji sako – šiandien su Kęstučiu jiedu yra ne tik sužadėtiniai, bet ir geriausi draugai. Tai, anot Marijos, poros santykiuose be galo svarbu. „O nuoširdi draugystė tarp mylimųjų man yra didžiausia dovana“, – pridūrė M.Chlebopaševaitė.

Beno Nevanglausko nuotr./Kęstutis Vaidila ir Marija Chlebopaševaitė
Beno Nevanglausko nuotr./Kęstutis Vaidila ir Marija Chlebopaševaitė

Marija mano, kad ši dovana į jos gyvenimą atėjo ne šiaip sau. Maždaug prieš metus ji sugalvojo parašyti laišką „Ateities Žmogus“, kuris, panašu, ir tapo pranašišku.

„Tame laiške aprašiau žmogaus savybes, kurių norėčiau, ir koks jausmas būnant su tokiu žmogumi. Tą laišką rašant gimė ir daina „Skrendam“. Joje yra žodžiai „nuogi mes prieš save“. Ko šaukiesi, tą prisišauki. Esame nuogi prieš save ir prieš vienas kitą. Norai pildosi... Tereikia sužinoti, ko nori, ir išdrįsti pasvajoti“, – 15min patikino prieš kelias dienas susižadėjusi Marija.

15min primena, kad aktorė M.Chlebopaševaitė buvo ištekėjusi už grupės „120“ nario Dovydo Laukio.

„X faktoriuje“ išgarsėjęs aktorius, atlikėjas projekto metu apie savo asmeninį gyvenimą nekalbėjo, tačiau netikėtai išaiškėjo, kad jo žmona – Marija.

Vis dėlto vestuvinius žiedus į žiedų tatuiruotes iškeitę žinomi aktoriai daugiau nei prieš metus pasuko skirtingais keliais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius