Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Navardauskų mergvakaris ir bernvakaris: akmuo prie kojos, Beyonce ir „Tour de Marriage“

Dviračių sporto žvaigždė Ramūnas Navardauskas ir jo mylimoji Gabrielė Jankutė dar visai neseniai Kvėdarnoje atšoko savo vestuves, tačiau ne ką mažesnis vakarėlis jų laukė dar prieš didžiąją šventę. Likus savaitei iki vestuvių jiems geriausi draugai surengė tikrą linksmybių fiestą – pora įsimintinai paminėjo mergvakarį ir bernvakarį.
Gabrielės Jankutės mergvakario akimirka
Gabrielės Jankutės mergvakario akimirka / Ingos Zdanavičienės nuotr.

Klaipėdoje vykę vakarėliai tiek Gabrielei, tiek Ramūnui įsimins dar ilgai. „Tai buvo dvi labai smagios šventės! Ir ačiū mūsų geriausiems draugams! Jie surengė nepamirštamus vakarėlius“, – 15min pasakojo Gabrielė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Dviračių sporto žvaigždė Ramūnas Navardauskas Kvėdarnoje susituokė su Gabriele Jankute

Pasak jos, Ramūnui teko priimti pačius netikėčiausius siurprizus – bičiuliai dviratininką aprengė megztiniu, ant kurio buvo užrašyta „Tour de Marriage“. „Ramūnas turėjo ir gražią „palydovę“ visą vakarą – akmenį prie kojos, kuris neva buvo jo žmona. Vaikinai važiavo į kaimą, šaudė į lėkštes, važiavo kartingais, apsilankė ir baruose. Taip pat – davė priesaiką, po kurios gavo leidimą vesti“, – linksmai pasakojo Gabrielė.

Ne ką mažiau staigmenų pateikė ir jos bičiulės, šios surengė įsimintiną „Žvaigždžių vakarėlį“, kuriame visos persirengė kokiomis nors atpažįstamomis garsenybėmis.

„Apie vakarėlį nieko nežinojau, neturėjau jokios idėjos, kaip čia kas bus. Tiesiog dieną prieš gavau žinutę, kad 14 val. dienos turiu būti namuose ir būtinai nesidažiusi, nepasipuošusi. Taip merginų ir laukiau. O jau tuomet jos atvykusios mane nuvežė pas gerą draugę Ievą Jakūbauskę, ji man padarė makiažą, mane puošė“, – kalbėjo ji.

Ingos Zdanavičienės nuotr./Gabrielės Jankutės mergvakario akimirka
Ingos Zdanavičienės nuotr./Gabrielės Jankutės mergvakario akimirka

Gabrielę iš pirmo žvilgsnio kiek išgąsdino tai, kad vizažistė jai parinko gerokai per tamsią pudrą, tačiau tuomet jau ėmė svarstyti, kad gal tai daroma specialiai, gal čia kokia idėja. Netrukus paaiškėjo ir visa tiesa – Gabrielė vienam vakarui tapo Beyonce, ji turėjo įkūnyti popmuzikos žvaigždę.

„Netrukus man atnešė skrynią, kurią atvėrus pamačiau Beyonce atvaizdą ir man skirtus drabužius. Kitos merginos persirengė ir Lady Gaga, ir Sia, Katy Perry. Važinėjome limuzinu po Klaipėdą, kadangi pati esu užsiiminėjusi dviračių sportu, buvau nuvežta ir į dviračių treką. O vėliau pasinėrėm į naktinį Klaipėdos gyvenimą, su vaikinais susitikome ryte“, – sakė Gabrielė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Dviračių sporto žvaigždė Ramūnas Navardauskas Kvėdarnoje susituokė su Gabriele Jankute

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius