Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neapykantą prieš „Kaunas Pride“ dalyvius demonstravę asmenys tapo memų herojais

Kaune šeštadienį praūžė didelio atgarsio sulaukęs „Kaunas Pride“ renginys, kurio akimirkų nepraleido ir interneto pokštininkai. Socialiniuose tinkluose plinta memai, pašiepiantys neapykantą prieš renginio dalyvius demonstravusius asmenis.
LGBT eitynės „Kaunas Pride“, memai
LGBT eitynės „Kaunas Pride“, memai / 15min ir „Aletumeme“ nuotr.

Nors „Kaunas Pride“ organizatoriai teigė, kad šis renginys yra taiki akcija, siekianti atkreipti dėmesį į seksualinių mažumų problemas, eitynės sulaukė nemažo pasipriešinimo – dalyviai buvo apmėtyti kiaušiniais, į juos mestas fejerverkas, atimta LGBT vėliava. Mažiausiai dviem žmonėms prireikė medikų pagalbos.

Agresyviai prieš eitynių dalyvius nusiteikę asmenys išplūdo juos necenzūriniais žodžiais bei rodė nepagarbius ženklus rankomis.

Tokia neapykanta išlaisvino Lietuvos memų kūrėjų kūrybingumą – „Instagram“ tinkle daugiau nei 32 tūkst. sekėjų turinti paskyra „Aletumeme“ savo linksmais įrašais generavo tūkstančius mygtuko „patinka“ paspaudimų.

„Aletumeme“ nuotr. /Prieš „Kaunas Pride“ protestavę asmenys tapo memais
„Aletumeme“ nuotr. /Prieš „Kaunas Pride“ protestavę asmenys tapo memais

Į „Aletumeme“ taikiklį pateko Vytautas Šustauskas, Astra Genovaitė Astrauskaitė ir kiti priešiškai nusiteikę asmenys. Juos pašiepiančiais memais savo paskyrose dalinosi tokie žinomi asmenys kaip Remigijus Daškevičius, Daina Bosas ir kiti.

Daugiau memų – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius