-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Neatpažįstamai pasikeitusios „Naujos pupytės“ į sceną žengė jau be Oksanos Pikul

Grupė „Naujos pupytės“ nusprendė atsigręžti į senus ir gerus laikus. Savo gerbėjams paruošė nuotaikingą koverių programa „Back to 90’s“, kurią šeštadienio naktį pristatė Kauno klube „Macao“.
„Naujos pupytės“
„Naujos pupytės“ / Ievos Jonelytės nuotr.

Šioje programoje skambėjo geriausi 90 dešimtmečio hitai, kurie nepaliko abejingo nei vieno. Grupės merginų įvaizdis tik sustiprino 90-tųjų dvasią ir puikiai atspindėjo naująjį projektą.

Tiesa, vakarėlyje jos pasirodė nebe keturios, o trise, į sceną žengė Skaistė Steikūnaitė, Vita Jakutienė ir Neringa Šiaudikytė. Dėl nėštumo koncertinę veiklą nutrauksi Oksana Pikul-Jasaitienė kol kas su grupės merginomis nedainuos.

„Su grupės reikalais jau išeinu į dekretą – juk man jau laikas!“ – Žmonės.lt sakė O.Pikul-Jasaitienė. Atlikėja patikino, kad grupės neapleis ir toliau domėsis visais su ja susijusiais reikalais, palaikys merginas ir padės joms kuo tik galės.

Šiuo metu Oksana veda laidą „Žvaigždžių dešimtukas“ – šį darbą ji pasiliks iki pat nėštumo pabaigos. Atsiradus daugiau laisvo laiko moteris teigia besimėgaujanti naujais pojūčiais ir bent jau kol kas negalvojanti apie tai, kad kažkada galbūt atsiras scenos ilgesys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius