Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nebaigto kurti lietuviško filmo „Johnny“ anonsas su Justinu Jaručiu sužadino internautų smalsumą

Socialiniame tinkle „Facebook“ antradienį didelio susidomėjimo sulaukė ir it virusas pradėjo plisti anonsinis filmo „Johnny“ filmukas.
Filmo „Johnny“ anonsas
Filmo „Johnny“ anonsas / Kadras iš filmo
Temos: 1 Justinas Jarutis

Daugiau kaip dviejų minučių trukmės filmuke papasakojama trumpa filmo istorija, rodoma daug romantiškų bučinių, net intymi meilės scena, kelionė ir mėginimas pabėgti. Daugeliui lietuvių pagrindinis anonso personažas pasirodys pažįstamas, mat jį įkūnijo grupės „Freaks On Floor“ vokalistas Justinas Jarutis. Jo mylimąją vaidina mergina, titruose pristatoma kaip Ramunė Kulbokaitė.

„Netolimoje ateityje jaunas gamyklos darbininkas Johnny yra apkaltinamas nužudymu, jis pabėga su įkaite ir ją pamilsta. Užsimezgęs ryšys tampa jų kovos prieš sistemą dalimi“, – taip aprašomas naujausias Lietuvos internautus suintrigavęs filmukas „Johnny“. Jo režisierius – Lesnís Povilas. Šis jaunas kūrėjas geriau žinomas kaip Povilas Miškinis-Eidukonis, kuris pastaruoju metu į fotografų akiratį patenka su savo mylimąja televizijos laidų vedėja Rimante Kulvinskyte.

„Viskas vyko prieš gerų pusantrų metų, turėjome laiko, noro ir padarėme tokį darbelį. Tai paerzinimas žiūrovams ir galbūt nuoroda į filmą, kuris bus sukurtas ateityje“, – sakė J.Jarutis.

Kaip portalui Žmonės.lt pasakojo J.Jarutis, filmukas buvo susuktas jau senokai. „Viskas vyko prieš gerų pusantrų metų, turėjome laiko, noro ir padarėme tokį darbelį. Tai paerzinimas žiūrovams ir galbūt nuoroda į filmą, kuris bus sukurtas ateityje. Pats šiuo atveju esu tik ketvirtas žmogus, nedaug žinau. Su Povilu susipažinome prieš dvejus su puse metų ir taip išėjo, kad jis mane pakvietė nusifilmuoti“, – sakė vaikinas.

Anot jo, nors vaizdo klipe yra ir itin romantiškų scenų, jo tuometinė mergina dėl tokios aukos menui nepyko. „Aš jai nelabai sakiau, kaip aš filmuojuosi, bet ji viską suprato, tokia artisto dalia, juk prieš kamerą nebesi savimi“, – teigė J.Jarutis.

Pusiaukelėje sustoti neketina

Nors Žmonės.lt šaltinių žiniomis, po to, kai buvo nufilmuotas reklaminis „Johnny“ filmukas, būsimos juostos kūrimo darbai sustojo ir užstrigo režisieriui niekaip nebaigiant scenarijaus, pats Lesnís Povilas patikino, kad filmo idėjos nepalaidojo ir toliau dirba.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Rimantė Kulvinskytė su draugu Povilu Miakiniu-Eidukoniu
Rimantė Kulvinskytė su draugu Povilu Miškiniu-Eidukoniu

„Filmavome anonsą 2010-ųjų rudenį. Aš labai tikiuosi, kad filmas gims, turiu daug bendraminčių, kurie buriasi ir nori jį kurti kartu. Šiuo metu rašau scenarijų, man padeda dramaturgai, kurie turi daugiau patirties“, – pasakojo menininkas.

Anot Povilo, vadinamasis „tyzeris“ buvo paleistas tam, kad žmonės susidomėtų „Johnny“. „Norėjau sužinoti žmonių nuomonę, ar jie nori šio filmo, ar nori lietuviško produkto? Jei lietuviams tai neįdomu, manau, prasminga būtų žengti į kitą rinką, ieškoti užsienio aktorių“, – teigė kino kūrėjas. Jis pasakojo, kad būsimoji kino juosta turėtų būti romantinė drama, pasakojanti apie žmogaus išgyvenimus ir jautrią meilės istoriją.

Povilas intrigavo, kad žiūrovai būsimame filme, tikėtina, pamatys ne menkesnį herojų nei buvo Tadas Blinda. „Kas juo bus, sužinosime tada, kai bus parašytas scenarijus ir bus suburta prodiuserių kompanija. Kol kas negaliu pasakyti, ar klipe vaidinęs Justinas Jarutis pasirodys filme“, – per daug neatviravo jis.

Siūlome pažiūrėti lietuvių kurtą filmo „Johnny“ reklaminį klipą:

VIDEO: JOHNNY teaser trailer

JOHNNY teaser trailer from CINEPUNK on Vimeo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius