Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Neišgalvoti gyvenimai“: Andrius Šedžius nebijo su Roku Žilinsku susitikti teisme

Po to, kai Andrius Šedžius Seimo buhalterijai nepateikė ataskaitos dėl kanceliarinėms reikmėms išleistų pinigų ir atsisakė juos grąžinti, pasigirdo kalbų, jog politikui prasidėjo finansinė krizė.
Andrius Šedžius su jaunąja drauge Monika
Andrius Šedžius su jaunąja drauge Monika / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Rokas

Oficialioje deklaracijoje Andrius Šedžius nurodo, jog jo turtai siekia  8 milijonus litų. Tačiau kiek milijonų jis turi skolų? Iš kur tokios skolos? Kaip politikas jas ruošiasi grąžinti?

„Jeigu aš uždirbau sąžiningai, aš galiu tuos pinigus pagrįsti... Užsidirbti nėra gėda. Gėda yra pavogti, arba paimti kyšį. Kodėl aš turėčiau gėdytis arba slėpti tai, ką turiu? Kodėl aš turiu į Vilnių atvažiuoti vienu automobiliu, o į Seimą ateiti pėsčias ir vaidinti, kad jo neturiu, kaip daro kai kurie kiti kolegos?“ – klausė A.Šedžius.

Andrių Šedžių piktina situacija Seime. Ypač Andrius pyksta matydamas Roką Žilinską. Politikas atvirai į kamerą kalbės apie Roko Žilinsko silpnybes, piktnaudžiavimą alkoholiu bei narkotinėmis medžiagomis. „Jei Rokas mane paduos į teismą, aš pasirengęs su juo ten susitikti“, – sako A.Šedžius.

Ar iš tiesų A.Šedžių ištiko finansinė krizė? Ką jis atskleis apie kolegą R.Žilinską, ar dalyvaus A.Šedžius kitais metais vyksiančiuose rinkimuose į Seimą – atsakymai laidoje „Neišgalvoti gyvenimai“ antradienį 20.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius