-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Neišgalvoti gyvenimai“: kodėl po Kazimiros Prunskienės insulto Vytautui Šustauskui prireikė medikų pagalbos?

Žinių iš ligoninės, kurioje gydoma šešiasdešimt devynerių metų politikė profesorė Kazimira Danutė Prunskienė, šiuo metu laukia ne tik jos artimieji, bet ir visa Lietuva. Tačiau iki šiol niekas nežinojo, kad lygiai tuo pat metu, kai krizės ištikta Kazimira Prunskienė pateko pas medikus Vilniuje, labai panaši drama vyko ir Kaune.
Vytautas Šustauskas
Vytautas Šustauskas / „15 minučių“/Eriko Ovčarenko nuotr.

Į antrąją klinikinę ligoninę buvo atvežtas šešiasdešimt šešerių metų Vytautas Šustauskas. „Užėjau į vaistinę. Vaistininkė pamatė, kad man blogai. Sako, kviečiam greitąją. Bet pagalvojau, kad nieko man neatsitiks – nuvažiuosiu pats”, – sakė Vytautas Šustaukas.

Du infarktus ištvėręs V. Šustauskas neslepia:  situacija, į kurią jis pakliuvo prieš keletą dienų, išgąsdino kaip reikiant. Prasidėjęs širdies skausmas buvo vos pakeliamas. Maža to, staiga ėmė tirpti ir kairioji ranka. Kauno ubagų karalius jau net buvo pamanęs, kad jam iš tiesų teks atsisveikinti su šiuo pasauliu. Tačiau, nepaisant visko, į ligoninę gultis atsisakė. „Aš labai susijaudinau, kai sužinojau apie Prunskienės būklę. Su ja tik šeštadienį kalbėjau telefonu, o jau po kelių valandų sužinojau, kad ją ištiko insultas. Prisiminiau visus atrimus žmones, kurie jau po velėna ir pačiam širdį kaip replėm suspaudė”, – pasakojo Vytautas Šustauskas.

Išskirtinis Vytauto Šustausko interviu šį antradienio vakarą 20.25 val. gyvenimo būdo laidoje „Neišgalvoti gyvenimai” per LNK. Vedėjas – Jokūbas Bareikis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius