Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Neišgalvoti gyvenimai“: Mios meilę drasko pavydas ir įtarinėjimai neištikimybe

Pastaruoju metu dainininkės Mios ir jos mylimojo gyvenime aistrų netrūksta. Praėjusią gegužę, vos po mėnesį trukusios pažinties susižadėjusi pora – vis dar milžiniško dėmesio centre.
Mia ir Radvilas
Mia ir Radvilas / LNK nuotr.

Nors santykių pradžioje Mią ir devyneriais metais vyresnį, suaugusiems skirtų pažinčių portalų savininką Radvilą Bubelį daug kas vadino svajonių pora, jų jausmai virto tikrų tikriausia meilės drama: „Skiriamės“, – vos po poros mėnesių meilės Lietuvai pranešė Mia ir Radvilas. O oficialų pranešimą spaudai greitai papildė gandai neva ant sužadėtinio supykusi dainininkė per mašinos langą išsviedė penkiolika tūkstančių litų kainavusį sužadėtuvių žiedą.

Radvilas pripažįsta: Mia – labai emocinga ir jausminga mergina. Taigi, dėl tokio savo poelgio ji, be abejonės, greitai pasigailėjo. Nors skyrybų metu jie buvę be galo stiprūs, susitaikyti Mia ir Radvilas taip ir nesugebėjo. LNK laida „Neišgalvoti gyvenimai“ klausia – kodėl? Kokia buvo tikroji tų baisų nesutarimų priežastis? Atsakymo į pagrindinį klausimą kol kas negirdėjo niekas. Ir ši tyla, kaip aiškėja dabar, turi labai rimtą priežastį.

Teisininkų akivaizdoje vienas kitam įsipareigoję niekada ir niekam nepasakoti apie savo barnius ir padarytas nuodėmes, Mia ir Radvilas pasuko skirtingais keliais. Prisiminęs tą laiką, vyras užsimena: kaltas buvęs jis. Tačiau klysti – žmogiška. Kaip ir atleisti. Arba vėl ir vėl siekti užsibrėžto tikslo. Įsitikinęs, kad Mia – jo svajonių moteris, po mėnesio Radvilas ėmė ieškoti naujų susitaikymo kelių.

Kartu atostogauja. Kartu keliauja. Svajoja apie vaikus, dovanoja dovanas ir rūpinasi vienas kitu. Apie vestuves jiedu viešai nebekalba. Tiesa, ar ši tyla nereiškia, kad jiedu abejoja savo pasirinkimu?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius